İBB'de büyük bir soygun daha!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde büyük bir soygun daha yaşanıyor. Osmanlı’dan kalan bir ormanı yeni kurmuş gibi yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “çevre düzenlemesi” adı altında pazarlık usulüyle 26 milyon 600 bin liralık bir ihale yaptığı ortaya çıktı

İBB'de büyük bir soygun daha!
İBB'de büyük bir soygun daha!
GİRİŞ 21.05.2020 18:58 GÜNCELLEME 21.05.2020 18:58
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Osmanlı döneminden kalma Sarıyer Hacıosman Korusu’nun adını değiştirerek kendisinin yeni yaptığı imajını oluşturan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı büyük uyanıklık ortaya çıktı.

BELGELER ORTAYA ÇIKTI

 

Seçimler sırasında “İstanbul’da tasarruf yaparak bütçesini iki katına çıkaracağını ve şehri sorunsuz yöneteceği” vaadiyle göreve gelen Ekrem İmamoğlu, görev süresi bir yıl dolmadan 16 milyar lira civarında borçlanmaya gitti. Henüz İstanbul’a bir çivi dahi çakmayan İmamoğlu’nun bu paraları nereye harcadığı merak konusu olurken, bugün İBB’den şok bir belge ortaya çıktı.

Ekrem İmamoğlu, Osmanlı İmparatorluğu döneminde kurulan Hacıosman Korusu’nu sanki kendisi yapmış imajını oluşturmak için Belediye Meclisi’nden izin almadan ismini değiştirmiş ve daha sonra bu koru ile on milyonlarca liralık ihale yaptığı ortaya çıktı.

 

Pazarlık usulü ile İstanbul’un en düzgün ve sorunsuz olan tarihi korunun yollarının ve bakımının yapılacağına dair pazarlık usulüyle 26 milyon 600 bin liralık pazarlık usulü ile ihale yaptığı ortaya çıktı.

Hacıosman Korusu’nun adını İBB Meclisinden izin almadan Atatürk Ormanı olarak değiştiren ve tabela diken İmamoğlu, bu yöntemle koruyu kendisinin kurduğu imajını oluşturmaya çalışıyor.

Ekrem İmamoğlu, AK Parti döneminde yapılan hizmetleri ve tesisleri kendisi yapmış gibi bir imaj oluşturarak yeniden açıyor. İmamoğlu’nun bu komik halleri, CHP’liler tarafından bile tiksinti ile karşılandığı öğrenildi.



Bu arada İmamoğlu’nun ihaleyi verdiği Sulkar şirketinin CHP’li Beylikdüzü Belediyesi’nden de 35 milyon 941 bin liralık araç kiralama ihalesi aldığı da ortaya çıktı. Aynı şirketin, İmamoğlu’Nun bir yıl önce yönettiği Beylikdüzü Belediyesi ve şu anda yönettiği İBB’den on milyonlarca liralık ihale alması tesadüf olup olmadığı merak konusu oldu.

YORUMLAR 50
  • Ugr 3 yıl önce Şikayet Et
    Herşey çoookk güzel oluyor
    Cevapla
  • şeref 3 yıl önce Şikayet Et
    hırsız İmamoğlu
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    MADEM ÖYLE BU ADAMA NİÇİN SORUŞTURMA YAPILMIYOR acaba hayret
    Cevapla
  • KARADERELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence O'da bunu istiyor.
    Cevapla
  • ali.k 3 yıl önce Şikayet Et
    sorusturma yapilir gorevden alinir sonra gene onlari secerler anladin. hersey yapilmaz
    Cevapla
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle böyle bitirecekler görünüyor Ülkemizi. Demokrasi ve Hukuk bu olabilir mi? Ülkeye, ekonomiye, millete hainlik edenlere bir şey yapamamak nedir ya? Bu noktadan bakmak lazım. Sorun ana kanunlarda bence. Çünkü yasalar ve uygulaması TAM olsa, bunların gönü sökülürdü. Bir şeyler yapılmalı ...
    Cevapla
  • ali.k 3 yıl önce Şikayet Et
    kardes o gider baska chp li gelir , gelir ama hepsi hirsiz. bekliyecegiz ve bunlari secimde istanbullu atacak. ama nerdeeee
    Cevapla
  • MetehanGülşah 3 yıl önce Şikayet Et
    eyyy istanbul çekin şimdi...adam resmen yapacağını alenen yapıyor... herşey çok güzel oluyor çok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması