İBB ve İmamoğlu'nun 'Fazilet Durağı' yalanı da ortaya çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB Sözcüsü Murat Ongun'un, 29 Mart sabahı Fazilet durağından otobüse bir anda 47 yolcu bindiği iddialarının tamamen yalan olduğu belgelendi.

GİRİŞ 22.05.2020 16:47 GÜNCELLEME 22.05.2020 18:02
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

İmamoğlu ve Ongun'un Fazilet Durağı yalanı yolcuları taşıyan otobüs şoförünün ifadeleriyle ortaya çıktı.

 

OTOBÜSÜN ŞOFÖRÜ O GÜNÜ ANLATTI

62 No'lu Kağıthane-Kabataş hattında çalışan şoför Ertuğrul Aslan; İBB Sözcüsü Murat Ongun'un, "29 Mart Pazar günü sabah 06.00'da Fazilet durağından şoförün uyarısına rağmen araca bir anda 47 yolcu binmiştir" ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, "Otobüse biniş görüntülerini izledim ben. Kanım dondu" ifadelerinin gerçek olmadığını açıkladı.

 

Şoför Ertuğrul Aslan, A Haber muhabiri Mehmet Karataş'a konuştu. Aslan, "Sinirden gülüyorum. Aklıma geldikçe delireceğim. 29 Mart'ta ben bu duraktan (Fazilet durağı) hiç yolcu almadım. Fazilet durağından hiç yolcu almadan saatte 29 km. hızla geçtim" dedi.

İBB SÖZCÜSÜ MURAT ONGUN'A: BENİM YANIMDA MIYDI?

Şoför Ertuğrul Aslan, İBB Sözcüsü Murat Ongun'u eleştirerek, "'Birisi çıkmış, 47 yolcu aldı' demiş. "Bu arkadaş (Murat Ongun) benim yanımda mıymış? Otobüsün içinde miymiş? Buna bu bilgiyi kim vermiş? Nasıl vermiş? Hangi amaçla vermiş?" diye sordu.

Şenocak: Fazilet durağı yalanı kanımızı dondurdu

"KONUŞMAMI KESTİLER. NEDEN TAMAMI VERİLMEDİ?"

Ertuğrul Aslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait İBB TV'de verdiği ve Murat Ongun'un hesabından yayınlanan röportajlardaki ifadelerin eksik verildiğini söyledi. Aslan, "Kestiler, doğradılar. Konuşmamın tamamı verilmedi. Niye tamamı verilmedi?" diye sordu.

KAYNAK: A HABER
YORUMLAR 44
  • Erhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Herşey çok güzel oluyormu İstanbul nankör İstanbul şikayete hakkın yok İstanbul kendin ettin kendin buldun İstanbul bir inat uğruna 5 senesi heba olan İstanbul CAHAPE ayak oyunlarına gelen İstanbul yazzık İstanbul yazzık
    Cevapla
  • AKREP 3 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu lafını duyunca sinir seviyem tavan yapıyor bu adam direk soyadını papazoğlu olarak değiştirsin çünkü imamları lekeliyor
    Cevapla
  • Celil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam benim şehrimin başkanı DEĞİL HIRSIZ yalancı ve DOLANDIRICILAR
    Cevapla
  • çağdışı 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP otobus durağı çağuındadır. uzay çağına atlamsına az kaldı.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalan dolan sahtekarlık bunlar bu muhteşem şehre hizmet değil kötülük için gelmişler elle tutulur bir hizmet göremedim şu ana kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!