Başkan Erdoğan'dan anlamlı Haliç paylaşımı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sadece 10 ayda bakımsızlıktan Haliç'te 400 ton çamur biriktiği haberleri gündemdeyken 26 yılda Haliç'i 5 milyon m3 çamurdan temizleyip “Altın Boynuz”a çeviren Başkan Erdoğan'dan anlamlı bir paylaşım geldi.

Başkan Erdoğan'dan anlamlı Haliç paylaşımı
Başkan Erdoğan'dan anlamlı Haliç paylaşımı
GİRİŞ 22.05.2020 22:21 GÜNCELLEME 23.05.2020 13:32
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 22 Mayıs Dünya Biyolojik Çeşitlilik Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "Tıpkı 26 yıl önce bir bataklığa dönüşmüş olan Haliç’i tüm canlılar için masmavi, tertemiz bir yaşam alanına çevirdiğimiz gibi, ülkemizin dört bir yanında biyolojik çeşitliliği korumaya ve artırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

 

Başkan Erdoğan'ın paylaşımı şu şekilde;

 

 

İnsanca bir yaşam için en az hava kadar, su kadar, toprak kadar ihtiyacımız olan biyolojik çeşitliliğin önemine dikkat çekmek amacıyla BM tarafından ilan edilen 22 Mayıs Dünya Biyolojik Çeşitlilik Günü’nü tebrik ediyorum.

"ALLAH’IN YARATTIĞI TÜM CANLILARI KORUYARAK, HER BİRİNE DERİN SAYGI DUYARAK ÇALIŞIYORUZ"

Milletimize hizmet etme şerefine eriştiğimiz ilk günden beri tabiata sevgimizi, çevreye olan duyarlılığımızı kaybetmeden, Allah’ın yarattığı tüm canlıları koruyarak, her birine derin saygı duyarak çalışıyoruz.

TARİHİ HALİÇ HATIRLATMASI

Tıpkı 26 yıl önce bir bataklığa dönüşmüş olan Haliç’i tüm canlılar için masmavi, tertemiz bir yaşam alanına çevirdiğimiz gibi, ülkemizin dört bir yanında biyolojik çeşitliliği korumaya ve artırmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR 37
  • ali yazıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey gidi Büyüyk Reis Chp zihniyeti aklısıra İstanbuldan Cühurbaşkanlığına uzanacak,sizden önce haliç tamamen bataklıktı koudan geçilmezdi bırakın canlı yaşamasını cansız bile var olamazdı tertemiz bir haliç bıraktınız pis kokulara teşne olanlar chp yi getirdi çok yakında haliç o eski vede batak günlerine kavuşma ihtimali var gibi,bu haliç sizi cb lığına taşımaz ,başkalarını yaptığı esreler asla size malolmaz var olan sistemi bile işletemiyorsunuz.
    Cevapla
  • MetehanGülşah 3 yıl önce Şikayet Et
    bu İmamoğlu denen adam 4 yıl sonra akp nin yaptığı herşeyi ben yaptım diyecek göreceksiniz.... buna önlem alınmalı
    Cevapla
  • MEHTER 3 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerde memleket aşkı sevdası geliştirilmeli hazıra konan bir gençlik var varlığı yokluğu , emeyi bilen gençlik olmalı yoksa ne yaptığını bilemeyen nüfusun çoğunluğunu oluşturan gençlik var ALLAHIM korusun internet oyunları genç nesli esir almış, vatan aşkı nedir iyi kötü nedir çalışan emek veren nedir farkında olmayan bir nesil
    Cevapla
  • mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    aşk sevda bu olsa gerek çatlayın ey chape
    Cevapla
  • KAPAK 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul eski halini özlemiş olmalı ki imamoğlu nu belediye başkanı seçtiler ..
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    her kes hakkettiğini yaşar ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi