Herkesin korktuğu yarasaları sevip öptü

Bursalı bir doğasever, yarasalarla dolu mağaraya girip eline aldığı yarasayı öptü, sevdi.

GİRİŞ 23.05.2020 15:07 GÜNCELLEME 23.05.2020 15:07
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Çin'in Wuhan kentinden bütün dünyaya yayılan koronavirüs salgınının kaynağı hakkındaki deliller, yarasaları işaret ediyor. Her ne kadar kesinliği olmasada araştırmaların sonuçları, insanlar üzerinde yarasalara karşı ekstra bir korku oluşturdu.

"Yarasadan direkt olarak bulaşır mı" sorduğumuz günlerde insanlar korkuya kapılırken, Bursalı doğasever İbrahim Sargın, yarasalarla dolu bir mağaraya girip onları sevdi, eline alıp öptü.

YARASALARI SEVİP ÖPTÜ

"Korona virüs yarasalardan mı bulaştı" tartışmaları sürerken Sargın, yarasalarla dolu mağaraya girip bu gizemli hayvanları inceledi. Uzun süre yarasaları inceleyen maceracı adam eline aldığı yarasayı öpüp tekrar saldı. 

Bir çok vahşi ve tehlikeli hayvanlarla videolar çeken Sargın, bu defa yarasalarla ilgili video çektiğini söyledi. Eline aldığı hayvanları korkusuzca seven Sargın; onları uzun süre inceleyip sonra doğal yaşamına geri saldı. Bir çok kimsenin yanına bile yaklaşamayacağı hayvanları eline alıp inceleyen maceracı adam cesaretiyle dikkat çekiyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • israfil ÇENGEL 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ne biçim sevgi anlayamadım yarasalar hastalık mikroplarını taşıması açısından gerçekten çok tehlikeli kuduz mikrobunu vücudunda taşır kendisi kudurmaz yarasayı kuduz virüsü etkilemez ama ısırdığı kişiyi kudurtur köpek ısırmasından daha tehlikelidir yarasayı sevmenin doğa sevgisiyle nev alakası olur anlamış değilim allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Cesaret ile aptallık arasındaki sınırın aptallık tarafına geçmiş yada hep oradaydı. Gösteriş yapacağım diye cahillikte sınır tanımamış.
    Cevapla
  • koro 3 yıl önce Şikayet Et
    yeni bir koronamız olabilir bu kişi yüzünden
    Cevapla
  • TuncTunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Elini isirsaydi ebenoski kayorski olcadi.Bravo cesaret budur i$te,:-))
    Cevapla
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağçta bile korona var eeee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor