Son dakika haberi: 23 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 23 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1186 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 32 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 155 bin 686, can kaybı 4 bin 308 oldu. Bakan Koca, yeni vaka sayısında öngörülebilir bir düzeyde artış olduğunu açıkladı.

Son dakika haberi: 23 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 23 Mayıs koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 23.05.2020 21:19 GÜNCELLEME 23.05.2020 21:20
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 40 bin 178 test yapıldı ve 1186 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu. Son 24 saatte 32 hasta vefat etti, 1491 hasta iyileşti.

RAKAMLARDA AZALMA DEVAM EDİYOR

Toplam test sayısı 1 milyon 807 bin 673, vaka sayısı 155 bin 686 ve vefat sayısı 4 bin 308 oldu.

Toplam yoğun bakımdaki hasta sayısı 775, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 388 ve iyileşen hasta sayısı 117 bin 602 olarak kayıtlara geçti.

23 Mayıs koronavirüs tablosu, vaka sayısı, son durum

BAKAN KOCA: ÖNGÖRÜLEBİLİR DÜZEYDE ARTIŞ VAR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Mayıs koronavirüs tablosuna ilişkin, ''Destek tedavisine ihtiyaç duyan, durumu ağır hasta sayımız bugün de azalmaya devam etti. Test sayısına göre öngörülebilir düzeyde yeni vakamız var. Yeni hayat tarzımız: KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT, hep birlikte tedbir. Koşulu: Maske + 1,5 metre Sosyal Mesafe.'' ifadelerini kullandı.
Türkiye'de gün gün koronavirüs

 

 

YORUMLAR 67
  • 6565 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar çok test yapılırsa hasta tesbit edilirse iyi olur inşallah bir an önce ülkemiz bu illetten kurtulur bu benim fikrim iylesen hasta sayisini vermesek bence daha iyi olur çünkü insanlarda bi rahatlama okuyor gibi nasıl olsa tedavisi var hasta olunsada iylesiriz diye düşünenler var
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Maske takma şartı ile Sosyal Mesafe Kurallarına uyularak,Cezaların düzenli bir şekilde uygulanması ile insanlar Koronavirüsle Yaşamaya alıştırılmalı? İnsanları Evlere kapatarak,Yaş kısıtlamaları ve Sokağa Çıkma Yasakları ile bu Virüsün önlenmesi zor.
    Cevapla
  • Azam 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeteŕrrrrrr bıktık yasakla bir yere varılmaz varılamaz tek çare tedbir halk gariban evde zengin her yerde
    Cevapla
  • hamza 3 yıl önce Şikayet Et
    1000er 1000 er artıyor demekki tüm ülkeye test yapılsa vaka sayısı 2-3 nilyonu geçer risk var hem de çok büyük
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Hasta olursa test olur! Yoksa sağlam İnsana test niye yapılsın!?.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Tedavilerimiz çok iyi ama Bence bu artış Sokağa çıkma yasağından... ,ayrıca Bayramın 1.nci günüde çok daha artış olabilir Çünkü Evlerde ,Apartmanlarda,Sitelerde Sosyal mesafe kuralı yok İnsanlar birbirlerine muhakkak gidiş geliş yapıyorlar vede Bayramın 1.nci günü ikramlar daha fazla olacağı için Virüs daha kolay hızlı ve bütün Aileye bulaşacak ,Hastanelere dikkat edin Hastaların hepsi Aileler..Sokağa çıkma yasakları başından bu yana yanlıştı!..Sadece Vaka sayılarını iki rakama düşüren Yaş şartı olmayan Almanya gibi Uymayanlara Şartlı Cezalı Maske ve Sosyal mesafe kuralları uygulanması lazım..yoksa bu Salgında Sokağa Çıkma yasakları ve Yaş Kısıtlamaları ile yine ara ara artış olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor