Başkan Erdoğan: Yarından tezi yok, yeni bir seferberlik başlatıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ile video konferans görüşmesinde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, '' Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 24.05.2020 00:14 GÜNCELLEME 24.05.2020 00:50
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ile video konferans görüşmesi yaptı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin hem salgınla mücadelesi hem de salgın sonrasına ilişkin vizyonu tüm dünyada dikkatle takip ediliyor örnek alınıyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telekonferans yöntemiyle AK Parti İstanbul İl Teşkilatı Toplantısına katıldı.

'MİLLETİMİZE SEÇİMDEN SEÇİME GİDEN PARTİ OLMADIK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir zaman milletimize sadece seçimden seçime giden bir parti olmadık. Unutmayınız siyaset girmekle talip olduğumuz tek şey milletimizin hizmetkarlığıdır." dedi.

'YENİ BİR GÖNÜL SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYORUZ'

 

"Unutmayınız, siyasete girmekle talip olduğumuz tek şey, milletimizin hizmetkarlığıdır." diyen Erdoğan, "Konumunu yanlış değerlendirip millete hizmet etmek yerine tahakküme, tepeden bakmaya, kayıtsız davranmaya, azarlamaya kalkan hiç kimsenin bu çatının altında yeri yoktur. Diğer partilerde bu tarz siyaset yapan ziyadesiyle kişi vardır. Milletimizin de onları nerede tuttuğu ortadadır. Bunun için hemen yarından tezi yok yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek, kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz." diye konuştu.

27 MAYIS'TA BU YIL YASLIADA'YI DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI OALRAK AÇIYORUZ'

Bul yıl Yassıada'nın Demokrasi ve Özgülükler Adası olarak açılacağını ifade eden Erdoğan, "27 Mayıs'ta bu yıl Yaslıada'yı, Demokrasi ve Özgülükler Adası olarak, açıyoruz. Öncelikle 27'sinde dar kapsamlı bir açılış töreni yapacağız. Hiç gecikmeden açılışını yaptıktan sonra teşkilatımız bence Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na gitmeli, orada yaptığımız tüm çalışmaları mimari çalışmaları olsun diğer düzenlemeleri olsun, yerinde görmeli." dedi.

'DAHA İLERİ TAŞIMAMIZ ŞART

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovis-19) salgınına ilişkin, "Salgınla mücadelede elde ettiğimiz kazanımları korumamız ve daha ileri taşımamız şarttır." dedi.

YORUMLAR 99
  • Omercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Is cok hektara iş ariyo yalan iş yok diyen CHP iş çok eskiden yoktu hektara iş dolu evde yatan çalışmıyor Türkmen Suriye ler xasil calisiyo
    Cevapla
  • MUHASEBECİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkan şu sizin partililer senin onda birin kadar çalışsa yaptığın hizmetleri daha iyi anlatabilecektiniz. Bütün chp liler yalanı söylüyor bunu halk arasında inanılmaz bir aldatmaca ile yayıyor ama akp lilerin tek savunması çalıyorlar ama hizmet ediyorlar oluyor. biriside çıkıp çaldığını göster deyip karşı tarafı ikna edemiyor. partililerin çoğu içinde bulunduğu organizasyondan bir haber. rakiplerin ağzı laf yapıyor yalanı bile gerçekmiş gibi anlatıyor yalan daha inandırıcı olmuş oluyor.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücret ya da biraz üstünde maaşla çalışan ve emekliliği yaklaşmış benim gibi özel sektör işçilerinin, Aylık Bağlama Oranları 2000 yılından sonra kademeli olarak düşürüldü. Bir kaç yıl içinde emekli olmam halinde bağlanacak emekli maaşım 1500 TL civarıdır.Bu emekli maaşı ile nasıl geçirelim?Nasıl çocuğumuzun üniversite masrafını karşılayalım? Ya da nasıl evlendirelim? "Yapılan işler için Allah razı olsun.Bunun gibi gelecek meselesi olan işler için de acele edelim" derim.Çünkü bu husus asgari ücretlilerin tamamını ilgilendiriyor.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Biran önce vergi affı idari para cezalarının silinmesi lazım işverenler isciler yeniden hayat bulsun iş bulsun ...
    Cevapla
  • MUHASEBECİ 3 yıl önce Şikayet Et
    idari para cezaları bir suç karşılığında kesilir dolayısı ile suç silinemediğine göre para cezasının silinmesini istemek biraz adaletsiz geliyor. Vergi de af olmaz yapılandırma olur. devletin kimsenin vergisini affetme yetkisi olamaz zaten af da olmadı hiçbir zaman gecikmez faizlerinde indirim ve yapılandırma çıkartıldı. isterken doğru isteyelim ki verecek kişi ne istediğimizi bilsin.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Emekli olamadım sayın başkan
    Cevapla
  • MUHASEBECİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal güvenlik kurumunun belirlerdiği gün ve yaş şartını sağladığınızda devletin sizi emekli etmeme yetkisi yoktur. emeklilik şartlarını yerine getirmeden emekli olmayı istemek önce bu millete sonra da vatana yapılmış bir haksızlık gibi geliyor bana. bu şahsi fikrimdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?