Başkan Erdoğan'dan bayram mesajı

Başkan Erdoğan Ramazan Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından İstanbul İl Teşkilatı ile gerçekleştirdiği toplantının bir fotoğrafını yayınladı. Erdoğan, mesajında "Yüreğinde memleket aşkıyla çalışan tüm kardeşlerimin, aziz milletimizin her bir ferdinin Ramazan Bayramı mübarek olsun.” ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 24.05.2020 03:45 GÜNCELLEME 24.05.2020 07:24
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan, paylaşımında, "Gecenin sabaha eriştiği bu saatlerde çalışmalarımızın arasında @AKParti'mizin fedakar mensuplarıyla bayramlaşıyor, hasbihal ediyoruz. Yüreğinde memleket aşkıyla çalışan tüm kardeşlerimin, aziz milletimizin her bir ferdinin Ramazan Bayramı mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

 

 

Paylaşımda Erdoğan'ın İstanbul İl Teşkilatı ile videokonferans yöntemiyle görüştüğü toplantıdan fotoğraf karesine yer verildi. Fotoğrafta İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer alıyor. 

 

 

BAŞKAN ERDOĞAN, İKİYAKA DAĞLARI'NDAKİ ASKERLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Başkan Erdoğan, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde İkiyaka Dağları'ndaki üs bölgesinde görev yapan askerlere telefonla hitap ederek, "Sizler hayır dualarıyla oradasınız. Bu dualar sizlerden hiçbir zaman eksik olmuyor. İnşallah bu zaferi noktaladığımızda gelecek nesiller de sizleri çok farklı anacak. Rabbim yar ve yardımcınız olsun." dedi.

YORUMLAR 17
  • Ruhi Gezer 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın C.baskanimiz sizinde Ramazan bayramınızi mübarek olsun rabbim sizi ailenizi ve tum sevdiklerinizi korusun
    Cevapla
  • Cem 3 yıl önce Şikayet Et
    Ümmeti Muhammed'in Ramazan Bayramı mübarek olsun
    Cevapla
  • sefa 3 yıl önce Şikayet Et
    Liderlik, sorumluluk ister,bunun bilincinde olan devlet büyüklerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin RAMAZAN bayramı kutlu ve mübarek olsun.
    Cevapla
  • AKREP 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım sizin ve ailenizin bayramınızı en içden dileklerimle kutluyorum Allah seni başımızdan eksik etmesin inşallah
    Cevapla
  • yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan Bayramınız mübarek olsun . Yüce Rabbim , vatanımızı ,milletimizi , kazalardan , felaketlerden , belalardan, hastalıklardan, korusun ve bizleri doğru yoldan ayırmasın . Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız