ABD’de onlarca kişi koronavirüse (Covid-19) rağmen bir havuz partisinde önlemleri dikkate almadan toplandı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının merkez üssü haline gelen ABD’nin Missouri eyaletinde yer alan Osage Beach şehrinin Backwater Jacks Bar & Grill adlı plajında çoğunluğu gençlerden oluşan onlarca kişi, koronavirüs önlemlerini yok sayarak Ulusal Anma Günü çerçevesinde bir etkinlikte toplandı. ABD medyasından CNN’in haberine göre partide dört arkadaşıyla bulunan Jodi Akins, " Kesinlikle çok kalabalıktı, fiziksel mesafe yoktu. Ancak herkes eğleniyordu. Çok kaygısız bir ortamdı ama güvenlik ağırdı” ifadelerini kullandı. Scott Pasmore adlı muhabirin  sosyal medyada paylaştığı parti görüntüleri tepki çekti. Onlarca kişinin bir arada bulunduğu ortamda koronavirüs kapsamında hiçbir önlemin alınmadığı görüntülendi.

PARTİ SONRASI YENİ VAKALAR ORTAYA ÇIKTI

Yetkililer, ABD’nin Arkansas eyaletinde çıkan yeni vakaların gerçekleşen parti ile bağlantılı olduğunu açıkladı. Arkansas Valisi Asa Hutchinson, toplantıda gazetecilere verdiği demeçte, "Onlar genç sadece yüzüyorlar, aktivite yapıyorlar ve bunun sonucunda pozitif vakalar ortaya çıktı” ifadelerini kullandı ancak vaka sayısı hakkında bilgi vermedi.

Yorumlar 33 Yorum Var
  • şenol 19 26.05.2020 06:19
    Bu kafayınan ölümde rekor kırarlar daha devam edin siz bulaştırmaya ey süper Aptallar
  • şenol 19 26.05.2020 06:15
    Ulan medeniyetsizler bütün dünya ya bu virüsü yayıyorsunuz önlem almadıkça bulaşa,bulaşa yayılıyor bu kadar alçaklık olmazya hani süper güç idiniz ya!
  • Ercan 25.05.2020 16:51
    Bu amerikalılar tam bir cahilmiş nasılda gelişmiş bir ülke olmuşlar hayret verici
  • baybars 25.05.2020 16:12
    Bırakın eğlensinler bizden uzak olsunlar
  • Aslı gibi... 25.05.2020 15:56
    Ya bırakın böyleleri ölmeyi hak ediyor.. Masumlara bulaştırmasınlar yeterki..
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek