Gaziantep'te özel harekatlı 'torbacı' operasyonu: 17 gözaltı

Son dakika haberine göre; Gaziantep'te, 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik 7 mahallede düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 17 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te özel harekatlı 'torbacı' operasyonu: 17 gözaltı
Gaziantep'te özel harekatlı 'torbacı' operasyonu: 17 gözaltı
GİRİŞ 25.05.2020 12:41 GÜNCELLEME 25.05.2020 12:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik yürüttüğü çalışmada şüphelilerin adreslerini belirledi. Çalışmasını tamamlayan polis, Vatan, Hacıbaba, Mithatpaşa, Beydilli, Güzelvadi, Yeditepe ve Güneykent mahallelerine operasyon düzenledi. Helikopter destekli ve özel harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda, 22 adres ve 8 araca eş zamanlı baskın düzenlendi. Eğitimli köpeklerin de kullanıldığı operasyonda; 1 kilo 360 gram metamfetamin, 400 gram eroin, 550 gram esrar, 250 gram bonzai, 620 uyuşturucu hap, 10 tabanca, 2 tüfek ile 6 hassas terazi ele geçirildi, 17 kişi ise gözaltına alındı.

 

 

Emniyette sorgulamaları devam eden şüphelilerin; 'uyuşturucu madde imal ve ticareti, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak' suçlarından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

YORUMLAR 1
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis bu işi gerçekten bilmiyor sanırım. Torbacı yakalasan ne olacak. Bu torbacılara uyuşturucu temin eden büyük kişilere ulaşmadan sonuç asla alınamaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular
Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na: 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın?