Bakan Soylu'dan duygulandıran paylaşım: Bu fotoğraf her şeye bedel

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Tokat'ta ayağı kırılan yaşlı bir kadını polis memurunun taşıdığı anda çekilen fotoğrafı paylaştı ve "Bu fotoğraf her şeye bedel... Türk polisi" notunu düştü.

Bakan Soylu'dan duygulandıran paylaşım: Bu fotoğraf her şeye bedel
Bakan Soylu'dan duygulandıran paylaşım: Bu fotoğraf her şeye bedel
GİRİŞ 28.05.2020 00:28 GÜNCELLEME 28.05.2020 15:11
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Tokat'ta yere düşerek ayağını kıran ve Emniyet'ten yardım isteyen yaşlı kadına polis memurları yardım etti. Bir polis memuru ise yaşlı kadını sırtında evine taşıdı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da o anların fotoğrafını kendi hesabından, ''bu fotoğraf her şeye bedel'' notuyla paylaştı.

 

 

"HEP YANINIZDAYIZ VE EMRİNİZDEYİZ"

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabından ise fotoğrafla ilgili şunlar paylaşıldı: "Evde yalnızken düşüp ayağını kıran ve ekiplerimizden yardım isteyen Saadet teyzemize geçmiş olsun diliyor, tedavi edilmesinde yardımcı olan Tokat Emniyet Müdürlüğünde görevli personelimize teşekkür ediyoruz. Hep yanınızdayız ve emrinizdeyiz"

 

 

YORUMLAR 44
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletin şefkatli yüzünü göstermek yapılan, ama sonrada polisin kafasına kürekle vurulur kurşun sıkılır kimse sahip çıkmaz. Orada devleti temsil ediyorsa burada kimi temsil ediyor? Yapacağınız hayırlı iş varsa polis selahiyet kanunu değiştirin ve adalet sisteminin karşısında polisimizi güvende tutun.
    Cevapla
  • Yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Gezi olayında polisimize bilye atıp sevinen soysuzlar bu resme bakıp biraz utanirlar belkide kalplerinde azıcık kalan o vicdani harekete geçirip iyi bir vatandas olmak için çaba sarfederler
    Cevapla
  • sefkat 3 yıl önce Şikayet Et
    sınırlı ve acil durumda olan bır şey.çok isabetli olmuş.halka üstten bakan değil onun hizmetinde oldugunun mesaji.Gururlandim.Allah yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • 3600 3 yıl önce Şikayet Et
    Takdir edilmek güzel.
    Cevapla
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu memleket Askeri polisi ve milletiyle her daim birlik ve beraberlik içindedir siyasi partiler sadece bu ülkenin farklı renkleridir özünde bu millet kardeştir ve kardeş kalacaktır ......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor