Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Özel hayatıyla ilgili samimi ifadeler kulllan Albayrak'ın muhalefetin adeta aşağılamak ve küçümsemek için kullandığı "damat" ifadesiyle ilgili sözleri ders niteliğindeydi. Albayrak "Benim bu hayatta onur duyduğum iki ünvan var. ‪1.si Sadık Albayrak’ın oğlu olmak,‬ ‪2.si Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı olmak.” dedi.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • davut 28.05.2020 12:19
    onursuzlar anlamazki
  • avcı 28.05.2020 12:18
    bence kendini ifade etmekte geç kalındı ama olsun şimdi bu Tv proğramını izleyenler anladı kim olduğunu soyunu sopunu bence çok iyi proğram oldu... Bakana ve BAŞKAN'a güven tavan yaptı.
  • Fatih Ahmet 28.05.2020 12:02
    Sen işine bak kardeşim. Bol konuşanları dikkate alma. Enerji bakanı iken de başarılı idin, şimdi de başarılısın. Allah yâr ve yardımcın olsun.
  • hhüseyin 28.05.2020 11:03
    Maaşallah barekallah kardeşim Bu beceriksizler iki ifadeyi sık kullanıyorlar biri 'saray' ifadesi. Güya Tayyip Erdoğan'ı kral ve hanedan mensubu gibi göstermek için; hayır o bu ülkenin kralı değil halkın oyuyla seçilen ilk ve gerçek cumhurbaşkanıdır O İkincisi damat ifadesi. Bunuda başarılı bir yöneticiyi torpille gelmiş gibi göstermek ve başarısının üstünü örtmek için; hayır bu ülke de gerçek başarısız olanlar sizlersiniz yani geçmişlerinden çok iyi biliriz. Gerçekten bu ülkeyi düşünmüyorlar ve ülke perişan olsa alkış tutacaklar ve bu beceriksizler ekonomik kaos olsa da iş bize kalsa diye hain planlar içerisindeler. Keşke acınacak hallerini bilselerdi.
  • Mucidim Türkiye 28.05.2020 10:40
    Allah'ina kurban sayın bakanım. Bizler biliyoruz ve şahidiz sen oturduğun makamın hakkını fazlasıyla veriyorsun. İt ürür sen yürürsün onuda biliyoruz. Hainin soyuda haindir. Bunların dedelerinin memlekete faydası olmadı ki bunlarında olsun. Dimdik BAŞKANIMIZLA omuz omuza yürü. Arkanızda müslüman türk milleti var. Bu devlete sevdalı herkes var
Daha fazla yorum görüntüle