Beyoğlu'nda, geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nın ilk günü, kedilere mama vermek için sokağa çıkan yaşlı adamın 3 kişi tarafından gasp edildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

Karaköy'de, geçtiğimiz pazar 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, kedilere mama vermek için sokağa çıkan 68 yaşındaki Mustafa Kara, yanına yaklaşan üç kişinin saldırısına uğradı. Mustafa Kara'nın ellerinden ve ağzından tutarak gasp eden saldırganlar, yaşlı adamın Ramazan ayı nedeniyle kendisine verilen fitre ve zekat paralarını alarak kaçtı. 

Kara'nın haber vermesi üzerine çevrede arama yapan polisler, şüphelilerden birini, bir iş yerinin bodrum katında yakaladı. Diğer iki gasp şüphelisi ise bir ara sokakta yakalanarak gözaltına alındı. Polis, gaspçıların aldığı 5 bin lirayı Mustafa Kara'ya teslim etti. Fas uyruklu oldukları öğrenilen gaspçıların, Mustafa Kara'yı gasp etme anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, iki kişinin yaşlı adamın ellerini tutup, ağzını kapatmaya çalıştığı, oradan tesadüfen geçiyormuş gibi davranan 3'üncü kişinin de gaspa yardım ederek parayı alıp kaçmaları görülüyor. 
 

Yorumlar 55 Yorum Var
  • furkan 29.05.2020 16:29
    Bunlara çok ağır cezalar verilmedikçe bu işler bitmez.O gasp yapan elleri kesmek lazım.
  • mustafa 29.05.2020 15:42
    ceza ne verdiler onu yazın.
  • rmzn 29.05.2020 14:00
    Baktılar Turkiyede hırsızlara ceza verilmiyor onlar da başladı.
  • Türk 29.05.2020 13:51
    Mümin kardeslerimiz diye herkese kapilarimiz acik olursa, olacagi budur ne yazik ki! Herseyi gec, ulan Ramazan bayramin ilk günü, karsındaki yaslı biri. Yazıklar olsun!
  • Göktürk 29.05.2020 13:42
    bu gaspçı denilen şarlotlsrın hepsi yabancı uyruklu ülkemize gelip ülkemizde hayinlik yapacak kadar alçaklar.
Daha fazla yorum görüntüle