Cumhuriyet'e cevap: Yine 'Cumuriyet'liğini yaptı

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Cumhuriyet Gazetesi'nin iddialarına cevap verdi. Yapılan açıklamada, ''Yaptığı yalan haberlerle bir günde 6 tekzip yayınlayarak Türk basın tarihinin kara sayfalarında yerini alan Cumhuriyet’in internet sitesi “AKP’li Tevfik Göksu'nun konut işleri!” başlığı ile yine yalana, yanlışa ve iftiraya sarıldı. '' denildi.

Cumhuriyet'e cevap: Yine 'Cumuriyet'liğini yaptı
Cumhuriyet'e cevap: Yine 'Cumuriyet'liğini yaptı
GİRİŞ 31.05.2020 19:36 GÜNCELLEME 01.06.2020 11:59
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Yaptığı yalan haberlerle bir günde 6 tekzip yayınlayarak Türk basın tarihinin kara sayfalarında yerini alan Cumhuriyet’in internet sitesi “AKP’li Tevfik Göksu'nun konut işleri!” başlığı ile yine yalana, yanlışa ve iftiraya sarıldı.  

 

 

Haberde, “Belediyenin borcuna karşılık ibadet alanını Hazine ve Maliye Bakanlığı’na devreden AKP’li Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, aldığı arazi karşılığında da Fenerbahçe Orduevi’nde komutanlar için konut inşa ettiği ortaya çıktı” diyerek Esenler Belediyesi’nin hem kanuni, hem hukuki ve hem de ahlaki olan 2 ayrı icraatını karalama ve suçlama yolunu seçti.

Haberde sözü edilen konular,  Belediye Meclis Kararı ile ve ilgili kurumlar arasında yapılan protokollerle açık ve şeffaf olarak yürütülen ayrı iki çalışmadır. Her ikisinde de yanlış, eksik ve hatalı bir durum söz konusu değildir. Esenler sınırları içerisinde bulunan askeri alanın Esenler Belediyesi’ne devredilmesi ile ilgili olarak Esenler Belediyesi –Milli Savunma Bakanlığı arasında 29 Nisan 2015 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde Fenerbahçe Orduevi yerleşkesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ tarafından konutlar yapılmaktadır. Yine bu protokol kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığımıza toplam 1 milyon 250 bin metrekare kapalı, 1 milyon 850 bin metrekare de açık inşaat alanı yapıp teslim edecektir. Aynı protokol ile Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Türkiye’nin ilk örnek kışla modeli ile 4 ayrı kışla yapılacaktır.

 

 

Böylesine devasa ve örnek projeyi “AKP’li Tevfik Göksu'nun konut işleri!” başlığını ile duyurarak bir algı oluşturma ve karalama çalışması peşinde olan Cumhuriyet tekzip yemeye doymamış ve yine kendisine yakışanı yapmıştır.

YORUMLAR 26
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar uslanmaz yalan haberden kapatın bu gazeteyi onların anladığı dil bu!
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür kervan yürür!
    Cevapla
  • MAHMUT 3 yıl önce Şikayet Et
    Tevfik abi chpkk Cumhuriyet gazetesi yalan dolan iftiradan başka ne yaptıki ne bekleyelim
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET DÜŞMANI HER ODAK YOK EDİLMELİ. bu düşmanlar 50-100 yıllık odak bile olsalar... daha önce faydalı bile olsalar hainler yok edilmeli.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet gazete deyil bir çamur bir yalan bir tezvirat gazetesi devlet millet maneviyat düşmanı bir hain sözcüsü bu hep böyle oldu yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!