İçişleri duyurdu! Terör örgütüne darbe üstüne darbe

İçişleri Bakanlığı, Bitlis kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca devam eden operasyonda 2 terörist daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakan Süleyman Soylu da sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yayımladı.

İçişleri duyurdu! Terör örgütüne darbe üstüne darbe
İçişleri duyurdu! Terör örgütüne darbe üstüne darbe
GİRİŞ 03.06.2020 13:47 GÜNCELLEME 03.06.2020 13:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde; 

 

 

İç güvenlik operasyonları kapsamında; Bitlis kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca devam eden operasyonda 2 terörist daha  silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. 

Böylelikle Bitlis kırsalında bugün gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4’e yükselmiştir. 

 

 

Bölgede operasyon devam etmektedir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 

SÜLEYMAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da "Bitlis kırsalında, 3 gün önce ölü olarak ele geçirilen 3 teröriste ek olarak bugün 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyon devam ediyor. Jandarma Harekat Merkezi'mizden kahramanlarımızın operasyonunu takip ediyoruz. Allah onları muhafaza etsin." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 4
  • nefer. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık kahramanlar vatan sizinle gurur duyur Allah yar ve yardımcınız kazanız mübarek olsun.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Guneydogu'dan selamlar ALLAH sizi başimizdan eksik etmesin SİZİ COK AMA COOOK SEVİYORUZ
    Cevapla
  • taha 3 yıl önce Şikayet Et
    eksik kaldı chp nin içi terörü destekleyen terorist seven adamlarla dolu . adam bekçileri eleştiriyor teröriste tek kelime etmiyor .hainlik had safhada . bekçi polis devletin belirlediği kanunlara tabi .chp nin sevgili teröristleri hangi kanuna tabii de denetleniyor.bu ülkenin en büyük baş belası chp dir chp nin içinde yuvalanmış hainlerdir.hiçbir chp li vekil pkk yı eleştirmiyor . eleştiren olsa bile partiden ihraç ediliyor.sonrada chp li seçmen biz Atatürkçüyüz o yüzden chp ye oy veriyoruz diyor .artık Atatürkçü müsünüz yoksa islam karşıtlığı sizi apocumu yaptı onu siz düşünün. partiniz pkk severler tarafından ele geçirilmiş .biz hala Atatürkçüyüz diyorsunuz .
    Cevapla
  • Husam 3 yıl önce Şikayet Et
    Elinize saglik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı