Güngören'de 5 katlı binanın teras duvarı yıkıldı

Güngören'de 5 katlı apartmanın teras duvarı yıkıldı. Olay anında yoldan kimsenin geçmemesi olası bir faciayı önledi.

Güngören'de 5 katlı binanın teras duvarı yıkıldı
Güngören'de 5 katlı binanın teras duvarı yıkıldı
GİRİŞ 03.06.2020 16:21 GÜNCELLEME 03.06.2020 17:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Güngören’de 5 katlı bir binanın teras katındaki duvar yıkıldı. Yıkılan duvar büyük bir gürültüyle aşağı düşerken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, Güngören Güneştepe Mahallesi Soğanlı Caddesi’nde saat 14.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın teras duvarı yıkıldı. Yıkılan duvar parçaları önce alt kat balkonuna,oradan da aşağı düştü. Duvarın yıkıldığı esnada aşağıda kimse olmadığı için şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Büyük bir gürültüyle yıkılan duvarı gören vatandaşlar olayı itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, itfaiye ekipleri de yıkılan duvarın kalan parçalarını kontrollü bir şekilde aşağı indirdi.

Cadde üzerinde esnaf olan Vahit Kızıltoprak, “Birden koştuk, fırlayıp baktığımızda balkon aşağıya uçmuştu. Allah’tan o an oradan kimse geçmemiş. O anda kimse yoktu. Zaten olsaydı ölürdü. Çok gürültülü yıkıldı. Dışarı fırladık. Kimseye zararı olmadı. Binanın altı market, iyi ki çoluk çocuk yokmuş o anda orada” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • halk 3 yıl önce Şikayet Et
    orası tuğla değil sarkan demirlerle belli oluyor ,beton yanmış ,yoksa demir betonun içinden oyle çıkmaz
    Cevapla
  • sefa7 3 yıl önce Şikayet Et
    tuğla duvar, yeni binalarda bunlar betonarme olarak yapılıyor. kentsel dönüşüm işine daha ciddi bakmamız gerek. hem bu tarz olaylar için hem de depremi düşünerek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!