Sultangazi'de sokakta seyreden bir araç aniden yola fırlayan 5 yaşındaki çocuğa çarptı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, önceki gün saat 18.30 sıralarında Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. 2421 Sokak'ta kaldırımda yaşıtlarıyla oyun oynayan 5 yaşındaki çocuk, aniden yola çıktı. Bu sırada sokakta seyreden bir araç, küçük çocuğa çarptı. Araç sürücüsünün hastaneye götürdüğü küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

Görüntülerde, oturdukları apartmanın giriş kapısında duran çocuğun koşarak yola çıktığı görülüyor. Sokakta seyir halinde olan bir aracın çocuğa çarptığı, çarpmanın etkisiyle çocuğun havalandıktan sonra sert bir şekilde yere düştüğü kameraya yansıyor. Kaldırımda bulunan bir kadın ve apartmandan koşarak çıkan çocuğun annesi, küçük çocuğun yardımına koşuyor.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Yakup Mil 08.06.2020 11:21
    Annelerin sorumsuzluğu. Esenyurt'ta her gün yaşanan manzaralar bunlar malesef.
  • by graf 08.06.2020 10:44
    malesef sultangazıde kımse cocuguna sahıp cıkmıyor. Bırde sokak arasında son hızla gecen tıpler var. Kaza kacınılmaz oluyor.
  • ibo 08.06.2020 10:11
    ayarlasan bukadar denk duşmez allahın işi arkadaş şu cocuklarınızı sahıb cıkın be bellı daha3 yaşlarında ya var ya yok sahıb cıkın kardeşim cocuk bu cocuk yazık kıyamam ınşallah hıc bır seyı yoktur
  • CENGİZ 08.06.2020 10:07
    Orada bayanı görmüyor musun işaret ediyor .