İsmail Saymaz'dan tepki çeken Ayasofya açıklaması!

Gazeteci İsmail Saymaz'ın, Twitter hesabından Ayasofya ile ilgili tepki çeken açıklaması sonrası yüzlerce vatandaş ''işte CHP ve takipçilerinin zihniyeti'' yorumunda bulundu. Saymaz, Ayasofya'nın en çok getiri sağlayan müze olduğunu ve ibadete açılması halinde devletin bu gelirden mahrum kalacağını savundu.

İsmail Saymaz'dan tepki çeken Ayasofya açıklaması!
İsmail Saymaz'dan tepki çeken Ayasofya açıklaması!
GİRİŞ 10.06.2020 01:09 GÜNCELLEME 10.06.2020 21:09
Bu Habere 191 Yorum Yapılmış

Gazeteci İsmail Saymaz resmi Twitter hesabından yine tepki çeken açıklamada bulundu. Saymaz yaptığı açıklamada, ''Ayasofya, 2019’da en çok ziyaret edilen müzemiz oldu. Toplam 3.727.361 kişi tarafından ziyaret edildi. Giriş ücreti 100 TL olduğu düşünülürse ciddi gelir sağlıyor.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Saymaz, ''Ayasofya, 2018’de 2.9 milyon ziyaretçi ile ikinci olmuştu. Ayasofya’nın müze vasfı değişince gelir ortadan kalkacak.'' diyerek tepkilere yol açtı.

İşte İsmail Saymaz'ın o tweetleri:

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 191
  • YKC 3 yıl önce Şikayet Et
    İso paradan daha önemli şeyler var; Vatan gibi,tam bağımsızlık gibi ama bunlar senden çok uzak tabii..
    Cevapla
  • Dereköylü 3 yıl önce Şikayet Et
    CHPKK zihniyeti tamda bu işte, GEZİ olaylarında memlekete verdiğiniz zarar kaç senelik Ayasofya geliri yapar İsmail ? İsmail 90 senedir Türkiye'ye verdirdiğiniz zarar CHPKK, YPG, PYD, DHKPMLC adı altındaki terör örgütlerini desteklerken Kaç yıllık Ayasofya geliri yapar ismail ? Hadi ordan İsmail. AYASOFYA CAMİ o la cak....
    Cevapla
  • SEDAT 3 yıl önce Şikayet Et
    ULA İSMAİL FATİH lanet ediyo benim vakfımı kapatanlara diye, o beddua parayla ölçülür mü sen ne biçum rizelisun .biz toplaruz o parayı sen dert etme daaaaaaaaaaa
    Cevapla
  • karadeniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz o parayı öderiz. Hatta siz ülkeden gidin tek yönlü biletinizi dahi öderiz.
    Cevapla
  • samim 3 yıl önce Şikayet Et
    chp li den ne beklenir .ya kurban keserek kerhane açar ,yada eşcinsel evliliğe sıcak bakar. yada çanakkalede şehitlikte çilingir sofrası kurup kafayı çekerler .alayı böyle .dinle imanla alakalı adamın chp de ne işi olur .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlkokul öğrencilerinden İsrail destekçisi firmaya protesto! Sosyal medyada gündem oldu
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi