Pendik'te bir kişi, daha önce kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği adamı cadde ortasında defalarca bıçakladı. Bıçaklama anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi.

Dehşet veren olay geçtiğimiz gün Pendik'te meydana geldi. İddiaya göre. A.B.K, daha önceden kendisine hakaret ettiği A.K'yi caddede yürürken gördü. A.B.K, bir süre takip ettikten sonra koşarak yanına gelen şahıs elindeki bıçakla A.K'yi defalarca bıçakladı. Ardından olay yerinden koşarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken şüpheli A.B.K ise yapılan incelemeler sonucunda polis tarafından gözaltına alındı. Güvenlik kamerasına yansıyan dehşet verici olayda şüphelinin defalarca bıçak darbesi vurduğu görülüyor.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • serhat 12.06.2020 00:47
    30 yıl ceza ver bakalım bir daha kim cesaret eder
  • Ayşen 10.06.2020 23:16
    Elinden pıcağı alacan kendisine saplayı saplayı verecen bakalım nasılmış ?
  • Deli Dumrul 10.06.2020 22:54
    Mevcut kanunlara göre tutuklanmaz.
  • Bahadır 10.06.2020 22:34
    Laik lik,demokrasi, medeni ceza kanunlari,avrupa insan haklari,bati,medeniyet...=adaletsizlik...biz hz.ömer efendimizin peygamber efendimizden ogrendigi islam adaletini istiyoruz..eger basinda butun yazdiklarimin hepsi dogru ben yaniliyorsam,o zaman bu sistem icerisinde dunya da hersey gulluk gulustanlik olmasi lazim.savas ve olumler,uyusturucu,fuhus,teror,alkol,cinayetler ve aklima gelmeyen okadar cok kotulukler varki hepsini dunya uzerindeki bu sistemler uretiyor.
  • TURK 10.06.2020 18:17
    İsa o zaman herkes birbirini vursun senin mantığa göre. Dili gücü yetmeyen kalleşçe bıçağa sarılsın. Delikanlıysa atsın iki tokat hakaret etti diye bıçak nedir.
Daha fazla yorum görüntüle