Kabataş'ta iki motosikletin çarpışması sonucu 4 kişinin yaralandığı motosiklet kazası kask kamerasına yansıdı.

Olay, Beyoğlu Meclis-i Mebusan Caddesi'nde dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Karaköy istikametine seyir halinde olan motosikletli, duraktan yolcu alan otobüs sol şeride girip kendisini sıkıştırınca sağ şeride geçmek istedi. Sağ şeride geçen motosikleti arkadan gelen başka motosiklet fark etmeyerek arkadan çarptı. İki motosiklet yola savrulurken üzerinde bulunan 4 kişi de yere düştü. Kazada 4 kişi hafif şekilde yaralanırken, kaza anı bir başka motosiklet sürücüsünün kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kask kamerasına yansıyan görüntülerde duraktan çıkan otobüsün sol şeride geçtiği esnada motosiklet sürücüsünü sıkıştırdığı görüldü. Bariyerlere çarpmamak için yavaşlayarak kendisini sağ şeride atan motosiklete arkadan gelen bir başka motosikletin çarptığı kask kamerasına yansıdı. Otobüsün ise durmayarak yoluna devam ettiği görüldü.

Yorumlar 41 Yorum Var
  • Esra 13.06.2020 17:29
    Sen gel arkadan giydir ondan sonrada öndeki otobüse bahane bul yok yaaaa, Mesafeni neden korumuyorsun, belki otobüsün önüne bir yaya atladi veya çocuk yola koştu, ne yani seni arkadan çarpmasin diye fren yapmasinmi otobüs. Adam olun Adam diyexem ama nerde bizim motorcular egoistlerin ta kendisidir
  • Davut Doğrucu 13.06.2020 09:09
    Motosikletin hiç hatası yok. Buna makas atmak derler. Kaza da kaçınılmaz. Zaten küçücükler. Bir de saygısızca makas atarak ilerliyorlar. Kayıt yapan motorun aynalarına bir bakın. Ne o şimdi? Milletin ö üne kıracak sonra adı arkadan vurdurdu olacak. Şu motorsiklet kullanan zibidilere bir ayar lazım. Zibidiler dedim işinde gücünde olanlar zaten kullanmasından belli. Üsturublu kullanana saygımız sonsuz.
  • sefa7 12.06.2020 15:52
    neresinden tutarsan tut elinde kalır
  • MUSTAFA 12.06.2020 11:04
    cekim yapan motorsiklet durucusu aynalarini kullanmasini bilmiyor 2 motorsikletde hiz yapiyor acele giden ecele gider bu sever yirdiniz amma birdakine boyle olmaya bilir yurt disinda motorsiklet suruculerine gecici vatandas diyorlar dikkat ve yavas gidin kardesim
  • Bektasoglu 12.06.2020 00:58
    otobus sag bos oldugu halde killik yapmis onune kirmis...
Daha fazla yorum görüntüle