Yozgat'ta uyuşturucu operasyonu: 32 gözaltı

Yozgat'ta polis tarafından, uyuşturucu satıcısı ve kullanıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 32 kişi gözaltına alındı.

Yozgat'ta uyuşturucu operasyonu: 32 gözaltı
Yozgat'ta uyuşturucu operasyonu: 32 gözaltı
GİRİŞ 11.06.2020 15:09 GÜNCELLEME 11.06.2020 15:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yozgat Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul ve Ankara'dan Yozgat'a uyuşturucu madde getirip sattıkları ve kullandıkları belirlenen şüphelileri takibe aldı. Yaklaşık 6 ay süren takip sonrası polis, operasyon için düğmeye bastı. Sabah saatlerinde özel hareket polislerinin de katıldığı, 'Bozok Narko-2' adlı operasyonda, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 32 kişi gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramada 3 ruhsatsız av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, 3 kasatura, 40 gram esrar, 7 gram skunk, 3 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
 

YORUMLAR 5
  • emre 58 3 yıl önce Şikayet Et
    terörün farklı bir versiyonu bu da. yeminle söylüyorum bu tecavüz, terör, uyuşturucu ve çocuk cinsel istismarlığına kesinlikle müebbet hapis cezası gelmesi lazım ben bu kadar söylüyorum. söylediklerimin de arkasındayım. Sonuna kadar da mücadele olarak türk polisine, askerine güveniyorum. allah devletimizi milletimizi bayrağımızı gençlerimizi, çocuklarımızı korusun bunların şerrinden.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Terör ve Uyuşturucu Tacirlerine İDAM Milleti ite çakala yem etmeyin...
    Cevapla
  • Demir Ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar suçlu göz altına alınıyor hemen geri bırakılıyor yargı bunlara gereken cezayı vermiyor karısını öldürene 20 yıl yada muebbet onlarca insanı uyuşturucuyla öldürene göz altı sonra serbest bu adalet değil idam edilmeliler
    Cevapla
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    ülke yıkılırsa bunun gibiler ayagına yıkılır güneş yüzünü görmek nasip olmasın böylelerine dağdaki terorden daha fazla zararı var vatana millete
    Cevapla
  • Ihtiyar 3 yıl önce Şikayet Et
    an azindan 5 yil vereceksinki bir daha yapamasinlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!