1 milyon TL ödülle aranan terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı, 1 milyon TL ödülle aranan turuncu listedeki teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Son iki günde Siirt, Faraşin Bölgesi’nde ve Diyarbakır’da gerçekleştirilen iç güvenlik operasyonlarında etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısının 7 olduğu açıklandı.

GİRİŞ 14.06.2020 11:50 GÜNCELLEME 14.06.2020 12:22
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi

 

 

İç güvenlik operasyonları kapsamında; Hakkari ve Van İl Jandarma Komutanlıkları koordinasyonunda Jandarma Özel Harekat(JÖH) ve Jandarma Komando birliklerinin katıldığı hava destekli operasyonda, Faraşin Bölgesi’nde 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir.

Ayrıca Diyarbakır Lice kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 1 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Diyarbakır’da etkisiz hale getirilen teröristin 1 milyon TL’ye kadar ödülle TURUNCU LİSTE’DE yer alan sözde Amed eyaleti maliye ve cephane sorumlusu Seyit Batman kod adlı Ekrem İptaş olduğu tespit edilmiştir.

 

 

Böylelikle son iki günde Siirt, Faraşin Bölgesi’nde ve Diyarbakır’da gerçekleştirilen iç güvenlik operasyonlarında etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 7 olmuştur.

Operasyonlar devam etmektedir.

YORUMLAR 41
  • .... 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah sıra en baştakilerde
    Cevapla
  • Dogu 3 yıl önce Şikayet Et
    Meclisteki destekçilerine
    Cevapla
  • OSMANLI 3 yıl önce Şikayet Et
    PKK LIMI TERÖRİSTMİ VEYA DESTEKCİSİMİ GÖRDÜĞÜN YERDE BÖYLE VURACAKSIN , TESLİM OL YOK DUR DEME YOK , VUR YOK ET . tek yol bu işte.
    Cevapla
  • türkiyem 3 yıl önce Şikayet Et
    yakaladıklarınızı kıyma makinasına atın etleride itlere yedirin vatansız hainlerin
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayıları git gide azalıyor ve inşALLAH sıfır da olacak ... Hayırlısı ney ise o olsun EVDEKAL alalım sağlıklıca kalalım Ve kurallara uyalım
    Cevapla
  • Tunç 3 yıl önce Şikayet Et
    Ohh çok üzüldüm, ateşler içinde yatsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!