Elazığ'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, FETÖ üyeliği suçundan aranan kadın doktor A.İ., kaldığı evin merdiven altında yaptığı gizli odada yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, FETÖ/PDY üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Bu kapsamda harekete geçen ekipler, Elazığ'da aile hekimi olarak görev yaparken 2016 yılında terör örgütü FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen A.İ.'nin merkeze bağlı Örençay köyünde olduğu bilgisine ulaştı. Ekiplerin belirlenen adrese düzenledikleri operasyonda A.İ., kaldığı evin merdiven altında yaptığı gizli odada yakalanarak, gözaltına alındı.

Gözaltına alınan A.İ.'nin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Göktürk 16.06.2020 11:45
    aynı şekilde geçen hafta bizim mahallede yakaladılar bu aşağılık fetöcüler deliklerde yaşamayı göze alıyorlar fakat fetöden bir türlü vazgeçmiyorlar ve hala size gününüzü göstereceğiz diye tehdit ediyorlar
  • Nazlıcan 15.06.2020 22:45
    Lağım faresi gibi kıskıvrak yakalandı Fettoşi !
  • inlerine girildi 15.06.2020 13:26
    bu kadar olan bitene rağmen neyle korkuttular sizi de bir müslüman gibi basiret feraset sahibi olamadınız ve her dediklerini yaptınız ABD'nin uşağının!nasıl ispat edicez daha size! bunlar önce abd ile işbirliği yapıp iktidarı düşürecekti sonra ise hiç merak etmeyin size de yar olamayacaktı türkan saylancı kemal gürüzcü nur serterci tuncay özkancı sözde kemalist sistem özüne dönecekti. siz hala iktidar mı bekliyordunuz.avucunuzu yalayacaktını. Bir taşla iki kuşu burur abd ve sahte çakma kemalistler gelecekti.Reis ve Millet dur dedi diyecek yine olsa yine diyecek!!!
  • Mehmet 15.06.2020 12:32
    Bir ine daha girilmiş. Hamdolsun.
  • Meramlı 15.06.2020 10:36
    Kimse kusura bakmasın gram acımıyorum. Tamam kurşun sıkmadı bu, doktor ama emir almadı. Tüm hastaları zehirle diye emir alsalardı eminimki yerine getirirlerdi.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek