AK Partili Turan'dan CHP'li Özel'e HDP tepkisi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, HDP'nin yürüyüşüne ilişkin paylaşımına tepki göstererek, "Birleşin artık da hepiniz rahatlayın. Mehmetçik, Pençe-Kartal Harekatı'nda ama varsa yoksa HDP." dedi.

AK Partili Turan'dan CHP'li Özel'e HDP tepkisi
AK Partili Turan'dan CHP'li Özel'e HDP tepkisi
GİRİŞ 15.06.2020 18:41 GÜNCELLEME 15.06.2020 18:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bülent Turan, sosyal medya hesabından HDP'nin yürüyüşüne ilişkin paylaşımlarda bulundu. 

 

 

Turan, "Diyarbakır annelerinin feryadına kulak tıkayacaksın, PKK'ya terör örgütü demeyeceksin; Eren Bülbül'ü şehit eden teröristin cenazesine katılan milletvekilinin terör örgütüne üye olmaktan kesinleşen mahkeme kararı Meclis'te okununca, aklına demokrasi gelip, yürüyeceksin. Geçiniz..." ifadesini kullandı.

Teröre "selamet", yargı kararına "adalet" diyenlerin, salgın önlemlerine rağmen sözde darbeye karşı yürüyüşünün başlı başına bir provokasyon olduğunu belirten Turan, "Bu yürüyüşün sözde irade merkezinin Kandil olduğu açık. Demokrasi, adalet ve özgürlük kavramları teröre perde olacak kalkanlar değildir." mesajını paylaştı.

 

 

CHP'li Özel'in, "HDP'nin yürüyüşünün engellenmesi ve yapılan müdahale, anayasal bir hakkın kısıtlanmasıdır. Bu yaşananlar polis devleti algısını güçlendirmekte, demokrasiyi ve hukuk devleti ilkelerini zedelemektedir." yönündeki paylaşımına ilişkin ise Turan, "Birleşin artık da hepiniz rahatlayın. Mehmetçik, Pençe-Kartal Harekatı'nda ama varsa yoksa HDP." şeklinde tepki gösterdi.

YORUMLAR 9
  • FBI 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen adamsın Bülent vekilim
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    face twetter hesaplarımızı kapatıyor..bunada bir çare bulun...
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    yeni kemal özgür özel..chp de değişen bişey yok
    Cevapla
  • elyesa 3 yıl önce Şikayet Et
    vatana ihanet suçu yeniden tanımlanmalı, cezası idam olmalı ve tez zamanda uygulanmaya başlanmalı, yoksa siyasetçiyim diye iyice azgınlaşan hainler ile daha cok uğraşırız biz
    Cevapla
  • Erğ 3 yıl önce Şikayet Et
    Terör 40. yıldır yüzbinlerce insanımız katletti, milyonlarca insanımız mağdur oldu, ülkemizin trilyonları heba oldu. Amerika ve emperyalist ülkeler terör örgütlerini kullanarak halkımızı anadoludan atmak istiyorlar. Gün birlik ve dayanışma günü ,bunlar neyin kafasıni taşıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı