AK Parti Sözcüsü Çelik’ten ‘Pençe-Kaplan’ operasyonu hakkında açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten ‘Pençe-Kaplan’ operasyonu hakkında açıklama yaptı. Çelik, “Türkiye uluslararası hukuka dayanan haklarını kullanarak teröre karşı etkili mücadelesini sürdürmektedir” dedi.

GİRİŞ 17.06.2020 02:12 GÜNCELLEME 17.06.2020 07:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından ‘Pençe-Kartal’ operasyonu hakkında açıklama yaptı. Çelik, “Türkiye uluslararası hukuka dayanan haklarını kullanarak teröre karşı etkili mücadelesini sürdürmektedir. Sınırlarımıza, vatandaşlarımıza, güvenlik güçlerimize saldıran teröristlerle mücadele etmek en doğal hakkımız ve görevimizdir. Ülkemizin ve insanlığın düşmanı olan terör örgütleri ülkemize saldırırken başka ülkelerin topraklarını kullanmaktadır.

 

 

Bu terör örgütlerini bulundukları yerde imha etmek meşru hakkımızdır. Türkiye’nin terörle mücadelesi en temel hukuk ilkelerinden güç almaktadır. Bu terör örgütlerinin o topraklarda bulunması gayrı meşrudur. Bunu eleştirmeyenlerin, Türkiye’nin meşru terörle mücadelesi hakkında olumsuz açıklama yapmaları, teröre destek vermek anlamına gelir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    chp den simdi sesler yükselir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim