Türk Ordusu, Kuzey Irak'ta PKK'lı teröristlere karşı başarılı operasyonlarını sürdürüyor. Pençe Kaplan Operasyonu ile Kara Harekatı başlatıldı ve teröristlerin inlerine girildi. İşte operasyonun yönetildiği Kara Kuvvetleri Harekat Merkezi'nden ilk görüntüler...

MSB'den yapılan açıklamada, ''Hava hücum harekatı öncesinde bölgede konuşlu topçu birliklerimizce belirlenen hedefler yoğun şekilde ateş altına alınarak, tam isabetle vuruldu. #Pençe-Kaplan Operasyonu, planlandığı şekilde başarıyla sürüyor.'' ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Hıdır BUDUR 17.06.2020 16:23
    Harekat Merkezleri hakkında daha güzele yönelik teklif ... Tüm harekat merkezlerimiz ...Kara..Hava..ve deniz resmini aynı anda takip edecek senkronizeli, bilgi akışı kuvvetli, dost ateşi planlamasını minimuma indirecek bir şekilde dizayn edilmiş modern bir görüntü arz etmeli.. Bir harekat merkezinin gizliliğinin ihlali? İmkan ve kabiliyetlerin, çalışan personelin ifşaa edilmesi?? Bazen de harekat merkezi diye lanse edilen görüntülerde " komutanlar bir masa etrafında toplanmış" gibi bir görüntü izlenimi veriyor.. Çok modern harekat merkezlerinin görüntüleri halkımıza gurur ve güven vereceğini bilgilere sunmak istedim..
  • Beta 17.06.2020 16:00
    Zafer bizim İNŞALLAH
  • Hamdi 17.06.2020 12:53
    Maşallah elinize sağlık terörist zalimlerin kökünü kurutalım İnşallah.
  • Vatansever 17.06.2020 12:25
    Kökleri kazanıncaya kadar devam.
  • keskin dede 17.06.2020 11:27
    HEM İÇERDEN HEM DIŞARDAN VE DESTEKÇİLERİNİ de YOK EDİN ,ALLAH devletimizi miletimizi muzaffer eylesin.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek