İstanbul'da dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış kentte vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı bölgelerde sellere sebep olan yağmur ilginç görüntülere de sahne oldu. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde trafiktekilere zor anlar yaşatan tıkanmış mazgalı bir polis memurunun açmaya çalışması yer aldı. Polis memurunun bu görüntüsü kısa zamanda büyük beğeni topladı.

Yorumlar 170 Yorum Var
  • Ali 20.06.2020 23:39
    Aslan bu aslan. Bu yurdumun polisi, bizim cocuklar diyecegimiz turden helal olsun.
  • Has Türk 20.06.2020 23:06
    Vatanını seven işini en iyi yapandır. Kardeşim sizin gibi örnek insanlar oldukça yeni nesil iyi şeyler yapacaktır. Bir hatırlatma tıkanan mazgallar iç işleri bakanlığının görevi değildir. Yereldeki oylarla seçilip iş yapmayan ve halkın helal parasını helal etmeden alanlar neredesiniz? Ekran ekran gezip gösteri yapacağınıza ilk önce işinizi yapın. Yerelden seçilmiş Batı destekli şirin ve renkli çocuklar neredesiniz?
  • ARAS 20.06.2020 22:17
    Her fırsatta polisimizi askerimizi dışlayan omurgasız vatan hainlerine inat polisimiz askerimiz her zaman her yerde hiç bir görevden imtina etmeden görevlerini her koşulda ifa etmektedir. ALLAH ordumuzu plisimizi ve milletimizi korusun.
  • TUNCAY 20.06.2020 22:17
    Adamın Kralı Kahraman Türk Polisi
  • Adnan 20.06.2020 21:40
    Belediyenin becerisizligini düzeltmek polisimizin görevi dgil polisimiz insanlık yapmış allah cc razı olsun burda sorulması gereken soru ekrem insanların kendini başkan yapmalarını isterken her şey çok güzel olacak diyordu seçileli biryıl aldu insanlara öyle güzel=ikler yaşattıkı insanlar lanet etmeye başladılar ekrem insanları aldattıgın için için rahatmı
Daha fazla yorum görüntüle