İstanbul'da maske takma zorunluluğu getirilse de Şişli'deki Maçka Parkı'nda ve Zeytinburnu Sahili'nde kimse maske takma zorunluluğuna uymadı

İstanbul'da valilik kararıyla koronavirüs önlemleri kapsamında açık alanlarda maske takmak zorunlu hale getirildi.  Şişli'de bulunan Maçka Demokrasi Parkı'nda ve Zeytinburnu Sahili'nde vatandaşlar maske takma kararına ve sosyal mesafe kuralına uymadı. Bazı vatandaşlar park içinde yürüyüş yaparken bazı vatandaşlar ise arkadaşlarıyla sohbet etti. Zeytinburnu Sahili'nde bir grup vatandaş yanlarında getirdikleri saz ve gitarla çaldıkları müziklerle eğlenirken bazı vatandaşlar ise piknik yaptı.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Asimile gençlik.. 21.06.2020 17:43
    Be ne hal ya. Zannedersin ki gençler İngiliz gençleri, video haberi de Londra'da yapılmış.. Bu gençlere bulaşan virüs koronadan daha beter. Asıl kaybetmek düşmana benzediğinde olur. Benliğini, kendini kaybetmiş gençlik.. Sizleri bu hale kim getirdi. Avrupa'nın ilmi lazımdı, aldık ve almaya devam ediyoruz. Onların yaşantı tarzını geri vermeliyiz. Gerçekten çok üzücü halleri var ve acıyorum. Cenâb-ı Allâh gençlerimize hidayet versin İnşâallah.
  • Diriliş ve Uyanış 21.06.2020 16:50
    Uymayanı uyduracaksın hemen cezayı yapıştıracaksın uymadımı yine yazacaksın ne zamana kadar uyana kadar devam
  • Mesut 21.06.2020 15:09
    Maske takmayana takacaksın cezayı
  • uğur 21.06.2020 14:32
    yasağı koyupda denetlemeyenlerin bunlardan farkı yok, aynı zihniyet dostlar alışverişde görsün. sonra neden turist gelmiyor diye yırtınıyorlar. neden gelsin? bu ülkede yasalara yada kanunlara uyarak yaşamak eziyet.
  • selim 21.06.2020 13:35
    uygulanamayacak yasakları getirmek sağduyuyu, güveni ve adaleti baltalar. Çok iyi düşünülmesi gerek böyle yasakları koyarken. küçük gibi görünsede ictimai hayata zarar verir.
Daha fazla yorum görüntüle