Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçen hafta meydana gelen olayda içme su hattı borusu patladı. Patlama sırasında yoldan geçen otomobil sürücüleri neye uğradığını şaşırdı. Araçlar son anda su altında kalmaktan kurtuldu. Mahalle sakinleri ise sık sık patlayan su borusu nedeniyle isyan etti.

Ortakent - Yahşi Mahallesi Kargı Caddesi üzerinde bulunan içme suyu ana isale hattı bir anda patladı. Su borusunun patladığı esnada yoldan geçen araçlar neye uğradığını şaşırdı. İşlek olan caddeden geçen araçlar patlama sorası göle dönen sokaktan güçlükle çıktı. Cadde baştan aşağı dereye döndü. Asfaltların patladığı, evlerin bahçelerinin suyla dolduğu patlama sonrası Muski ana vanadan suyu keserek bölgede çalışma başlattı. 5 metre derinliğinde 6 metre genişliğinde oluşan çukur ise görenleri şaşkına çevirdi

Patlama anları güvenlik kamerasında

Patlama anı bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir anda patlayan su borusu asfaltı da patlatıyor. Tam patlama esnasında yoldan geçen araç saniyelerle patlamadan kurtuldu. Suyun patladığını gören araç sürücüsü otomobilimi geri vitese atarak sular altından kalmaktan kurtuldu. Kısa bir sürede tüm caddenin göle dönmesiyle birlikte yol trafiğe kapandı. Vatandaşlar ise su patlama anlarını cep telefonu ile görüntüledi.

Mahalle sakinleri ayda birkaç kez patladığını söyleyerek yetkililerden kalıcı bir çözüm bulmasını istedi. Mavi deniz ise çamura bulanarak kahverengi oldu.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Sanırsam 25.06.2020 21:23
    9 yılda 2300 kez patlamis diye duydum
  • Vatandasss 25.06.2020 18:12
    Imamoglu patlatmis boruyu Baskanin en sevdigi ey su borusu patlatmak
  • olgun 24.06.2020 14:47
    Emin olun hiçbir şey değişmez. Yine aynı zihniyete oy varirler. Bizzat buna şahit olmuş biri olarak söylüyorum.
  • Halit01 24.06.2020 13:24
    belediye chp li olursa müsibet eksik olmaz
  • Tamam 24.06.2020 12:51
    Sorumsuzluk başka bir şey değil
Daha fazla yorum görüntüle