AK Parti'li Turan CHP'li İnce'yi ti'ye aldı: İlk esprisi galiba! Ama olsun...

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın CHP'li Muharrem İnce'yi ti'ye aldığı paylaşım sosyal medyada büyük beğeni topladı. Turan, CHP'nin başörtüsüne bakışı ile ilgili düşmanca tutumundan örnekler vererek İnce'nin son paylaşımındaki ifadelerinin yine de büyük başarı sayılabileceğini söyledi.

AK Parti'li Turan CHP'li İnce'yi ti'ye aldı: İlk esprisi galiba! Ama olsun...
AK Parti'li Turan CHP'li İnce'yi ti'ye aldı: İlk esprisi galiba! Ama olsun...
GİRİŞ 25.06.2020 23:35 GÜNCELLEME 25.06.2020 23:55
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Bülent Turan, İnce'nin 2014'teki  "Başörtüsünün serbest bırakılması Cumhuriyet'e meydan okumaktır" ifadesiyle bugün yaptığı AK Parti'nin kadına bakışı ile ilgili paylaşımını karşılaştırarak "İlk esprisi galiba! Ama olsun, son cümlesiyle ekteki ifadelerini görünce; gelinen yer büyük başarı!!!" ifadelerini kullandı.

ESKİ SÖZLERİ HALA HAFIZALARDA

CHP'li Muharrem İnce'nin uzun süre eski Türkiye zihniyetiyle Allah'ın emri olan başörtüsüne saldırması, seçim zamanları İslam'ı öcü gibi gösterip AK Parti'yi bir korku simgesi haline getirmeye çalışması hala hafızalarda.

CHP'NİN ARGÜMANLARI SÖNDÜ

İktidarı sürecince olumsuz algıları tek tek yıkan AK Parti insan hakları konusunda da bir çok iyileştimenin de öncesi oldu. O kadar ki CHP'li İnce dahi İslam'ın kurallarını "Cumhuriyet'e meydan okumak" olarak kullandığı argümanı artık kullanamaz durumda.

AKLINCA AK PARTİ'YLE DALGA GEÇMEYE ÇALIŞTI

CHP'li İnce AK Parti'ye insan hakları ve kadına değer verme konusunda saldıracak bir malzeme bulamamış olacak ki sosyal medyada kullandığı ifadelerle kendini de rezil eden bir paylaşım yaptı. İnce şu ifadeleri kullandı: Ak Parti’den önce yol yoktu, buzdolabı yoktu, mağarada yaşar, ağaç kovuğunda saklardık yiyeceklerimizi. Taş devrindeydik, kadının adı yoktu. Sonra Ak Parti geldi, kadın erkek eşitliğine inanmasalar da kadının adı var oldu üstüne bir de yol yaptılar. Teşekkürler Ak Parti!

BÜLENT TURAN HATIRLATTI

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Muharrem İnce'nin ve CHP'nin akıllarda yer eden 4 tarihteki İslam düşmanı ifade ve eylemlerini 4 başlıkla sosyal medya hesabında paylaştı. 

25 EYLÜL 2014: Başörtüsünün serbest bırakılması Cumhuriyet'e meydan okumaktır
27 ŞUBAT 2008: CHP Üniversitelerde başörtüsü yasağı için Anayasa Mahkemesi'ne gitti
14 EYLÜL 2009: İnce, TRT kameramanının bere takmasından rahatsız oldu
5 NİSAN 2013: 2018'de eğer bunlar iktidarda kalırsa türban takmak zorunlu olacak

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 91
  • Vatan her şeyimiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu ülkeyi ve Müslümanları içimizdeki münafıkların şerrinden muhafaza etsin. Amin...
    Cevapla
  • İsmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün kabahat meraldeen büyük din düşmanı ve vatan haini meral akşenerdir çünkü bunlar zaten dinsiz imansız bunların peşinden giden tam vatan haini DİR buda meral ve keçi sakallı herif dir
    Cevapla
  • Polat×× 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunları ve partiyi ciddiye almakla yanlış yaptık..Ne c.h.p yi nede vekillerini cşddiye almadan kendi programımızı uygılamamız gerekir.Bunların hakkından ENGİN ARDIÇ iyi geliyor.Bir kere ciddiye alayım dedim yine olmadı diye yazgıgı sözler zaten gerçegi net izah ediyor.
    Cevapla
  • by doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu kadar kale almayın.Siz sıkıntı yapmayın.Kendi partisinde bile karşılığı yok.Yazıııık.
    Cevapla
  • Bay X 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C C bunlara fırsat vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!