İşçileri şehit eden teröristler etkisiz hale getirildi!

Van'da etkisiz hale getirilen 3 teröristin 8 Haziran'da Belbuka Yaylası'nda yol yapım çalışmasında görevli işçileri taşıyan servis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcıyla düzenlenen ve 2 kişinin şehit edildiği saldırının faillerinden olduğu belirlendi.

GİRİŞ 28.06.2020 15:07 GÜNCELLEME 28.06.2020 16:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, Van'ın Çatak ilçesi kırsalında, polis ve jandarma özel harekat ile jandarma komando birliklerince ortak düzenlenen hava destekli operasyonda 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. 

 

 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, iç güvenlik operasyonları kapsamında, Van'ın Çatak ilçesi kırsalında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı PÖH, İl Jandarma Komutanlığına bağlı JÖH ve jandarma komando birliklerince ortak operasyon gerçekleştirildi. 

Hava destekli operasyonda, 3 terörist silahlarıyla etkisiz hale getirildi. 

 

 

Teröristlerin, 8 Haziran'da Belbuka Yaylası'nda yol yapım çalışmasında görevli işçileri taşıyan servis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcıyla düzenlenen ve 2 işçinin şehit düştüğü saldırının faillerinden olduğu tespit edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Ateşi bol olsun. İşte bunlar en ezikleri , cesaretleri yok , sivillere bomba ile saldırmak nasıl bir şey. Bunlar insan mı ? Bu ne saçma bir dava.
    Cevapla
  • akıncı 3 yıl önce Şikayet Et
    ulkede 450 civari kayıtlı terörist oldugu söyleniyor. devletin terorle mucadelede teror destekcilerinin pesine düşüp cezalandirmasi lazim
    Cevapla
  • sait dbakır 3 yıl önce Şikayet Et
    vurun bu alcaklari insallah sonlari gelir ermeni dolleri
    Cevapla
  • Gerçekler 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük İsrailin kurulması için kendini Yahudiye asker yapan bu cahillerin adam edilmesi şart, hala gidip kripto Ermeni olan o partiye oy atıyorlar. Bu kadar cahillikle hiç bir ülke başa çıkamaz.
    Cevapla
  • ayse doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    kanı bozuk soysuzların sonu böyle olur kalleşçe vuranın sonu böyle geberir it sürüsü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...