Sakarya'daki patlamayla ilgili Mahir Ünal'dan son dakika açıklaması

Son dakika: Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında gelen patlamanın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "İşçilerimizin güvenliği için devletimiz bütün imkanlarını seferber ediyor, en büyük temennimiz can kaybının olmaması." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 03.07.2020 13:13 GÜNCELLEME 03.07.2020 13:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dakika: Hendek'te meydana gelen elzem olayın ardından Mahir Ünal'dan son dakika açıklaması geldi. Ünal, "Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamadan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İşçilerimizin güvenliği için devletimiz bütün imkanlarını seferber ediyor, en büyük temennimiz can kaybının olmaması." açıklamasında bulundu.

 

 

YORUMLAR 2
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Umarız can kaybı olmadan atlatırız. Fakat iş güvenliği yoğun olmasına rağmen yetersiz kalıyor ve artırılması lazım... Bu arada havai fişek gereksiz diyenler, siz sevmiyorsunuz diye başkaları da sevmemek zorunda mı ? Bu arada umarız 3-4 yıla dövizimiz değerlenir. Allah ( CC ) ülkemize ve Dünya'ya hayırlı gelecekler nasip etsin. Maske ile çıkmak çok mu zor ? Hayırlısı olsun bakalım...
    Cevapla
  • Mary 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ilk degilki hersene patliyot isguvenliginin arttirilmasi lazim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya, bayram tatilinin bilançosunu açıkladı
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!