Bursa'da korkunç olay! Komşuları haber verdi, eve geldiğinde yıkıldı

Bursa'da evinden gelen silah sesleri üzerine komşularının haber verdiği Durmuş Polat, çocukları Murat (5) ve Melinay (10) ile eşi Elif Polat'ı (33) yatağın üzerinde cansız buldu. Camları yumruklayan Polat, "Elif neden yaptın" diye bağırarak sinir krizi geçirdi. Olay yerinde inceleme yapan polisin ilk belirlemeye göre annenin çocuklarını tabancayla öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi.

Bursa'da korkunç olay! Komşuları haber verdi, eve geldiğinde yıkıldı
Bursa'da korkunç olay! Komşuları haber verdi, eve geldiğinde yıkıldı
GİRİŞ 04.07.2020 08:59 GÜNCELLEME 04.07.2020 08:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, gece saatlerinde Osmangazi ilçesi Adnan Menderes Mahallesi'nde meydana geldi. Yücel Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın en üst katından silah sesi duyan komşular durumu Durmuş Polat ve polis ekiplerine bildirdi. Komşuların haber vermesi üzerine Durmuş Polat 2 arkadaşıyla birlikte evine gitti. Durmuş Polat, eşi Elif Polat ve çocukları Murat ile Melinay'ı tabancayla vurulmuş halde yatağın üzerinde kanlar içerisinde buldu.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ: ELİF NEDEN YAPTIN?

Gördüğü manzara karşısında "Elif neden yaptın" diyerek sinir krizi geçiren baba Durmuş Polat camları yumrukladı. Polat'ı yanında bulunan 2 arkadaşı güçlükle sakinleştirmeye çalışırken olay yerine polis ve sağlık ekipleri de geldi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde anne ve iki çocuğunun hayatını kaybettiği belirlendi. Camları yumrukladığı bileği kesilen Durmuş Polat da sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

POLİS EKİPLERİ İNTİHAR ÜZERİNDE DURUYOR

Eve girdikten sonra 2 çocuk ve annenin cansız bedeniyle karşılaşan polis ekiplerinin bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda takviye ekip sevk edildi. Polis ekipleri sokağın giriş- çıkışlarını kapatarak ailenin yakınlarını güçlükle sakinleştirdi. Yapılan ilk incelemede anne Elif Polat'ın 2 çocuğunu tabancayla öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde duran ekipler, olay yerinde geniş çaplı çalışma yaptı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından anne Elif Polat ve 2 çocuğun cesedi Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Durmuş Polat'ın hastanedeki tedavisinin ardından polis merkezine götürülerek ifade verdiği öğrenildi. 

YORUMLAR 6
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    İçim cız etti ...bittim resmen...
    Cevapla
  • Sırlı dünyalar.. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan durup dururken kendini ve çocuklarını öldürmez mutlaka bir sebebi vardır o ne ise paylaştığı kişi ve kendiyle beraber gitti.
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah be kardeşim çok yazık olmuş allah yardimcin olsun
    Cevapla
  • İzmit 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah u teâlânın kendi ismiyle hitap ettiği rahim sıfatını verdiği analarımızı ne hale getirdik , hepimiz bu yaşanan olayda suçluyuz , kimse vah vah deyip geçmesin , Allah için ne yapabiliriz diye bı bakalım, komşusu açken tok yatan bizden değil diyen peygamber sav sadece maddi açlıktan bahsetmiyor , manevi olarak ta açız
    Cevapla
  • Aynen 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen manevi zayiflık çok halkımızda ilim eksikliginden oluyor malesef
    Cevapla
  • İzmit 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık çok yazık insanımız ne hale geldi , bu geçici , fani , yalan dünya bizi ne hale getirdi , ne olur biraz daha Allaha sığınıp hayatlarımıza çeki düzen verelim , maddi manevi tek çözüm Allah ve onun peygamberi sav
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak