Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde kadına silahlı saldırı

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda bir erkek tartıştığı sevgilisini silahla yaraladı. Beyoğlu İlçe Emniyet müdürlüğü önünde gerçekleşen olayda saldırgan hemen gözaltına alındı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde kadına silahlı saldırı
Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde kadına silahlı saldırı
GİRİŞ 06.07.2020 10:19 GÜNCELLEME 06.07.2020 10:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, Tarlabaşı Bulvarı'nda Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde saat 08.30 sıralarında  meydana geldi. Sevgili oldukları iddia edilen bir kadın ve bir erkek arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 50 yaşlarında olduğu öğrenilen erkek silahını çıkararak sevgilisine ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlardan biri sol kasığına isabet etti. Kadın kanlar içinde yere yığılırken saldırgan erkek ise Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Yaralı kadının kan kaybettiğini gören ekipler olay yerine ambulans çağırdı.

 

YARALI ARKADAŞININ ELİNİ BİR AN OLSUN BIRAKMAYARAK MPRAL VERMEYE ÇALIŞTI

Bir kadın ise kaldırımda kanlar içinde yerde yatan yaralı arkadaşının yardımına koştu. Yaralı arkadaşının elini bir an olsun bırakmayarak sağlık ekipleri gelene kadar arkadaşına destek oldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

 

SALDIRGAN POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Olay sonrası gözaltına alınan saldırgan ise ifadesi alınmak üzere Kasımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

YORUMLAR 9
  • hursit dilaver 3 yıl önce Şikayet Et
    biz daha sevgililik müessesesine alışamadık. şu istanbul sözleşmesine madde koyun. sevgililik önemli.artık evlenen yok. nafakaydı,bebeydi, karının dırdırıydı, borçtu, kapristi.... yok artık. sevgilin var. bıktığında gönder başkasını bul..böylece evlilik ile nafakadan da kurtulursun. adam aptal mı..bu kadının da işine geliyor. erkekten bıkınca başkasına gidiyor.YAHU 14 YAŞINDAKİ KIZ ARTIK BABASINA, ARKADAŞINI SEVGİLİM DİYE TANIŞTIRIYOR. BABA DA.. AMAN NE GÜZEL DİYOR.: siz nerelerdesiniz yahu. güldürmeyin beni..
    Cevapla
  • Görkem MALATYA 3 yıl önce Şikayet Et
    kimse kusura bakmasın Türk Kanunları Caydırıcı değil çok ağır cezalar gelsin yeter artık
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlar fıkra gibi komik ve işe yaramaz olursa, sonra da televizyonu açınca her yerde mafya çeteleri ve kendilerini erkek zanneden magandalar ile doluysa, ALLAH korusun sakatlamayı bırak bütün çevreyi bile indirir yere, emniyet önü yada arkası olsa bile.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun be erkek adammış kadına kurşun sıkmış
    Cevapla
  • Sli 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis elinde silah olan ve çevreye tehdit oluşturan kişileri sorgusuz sualsiz indirmeli. Bu kanunlarla daha cooook canlarımız gider bizim. Sanık ta mahkemeden serbest kalır.
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor