Artvin'in Yusufeli ilçesi Sahlepçiler köyünde bugün öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Sahlepçiler köyünde bugün öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında 10'un üzerinde ev alev alırken, yangında şuana kadar bir can kaybının olmadığı yangın söndürme çalışmalarına köylüler ile Yusufeli Belediyesi'ne ait İtfaiye ekiplerinin katıldığı öğrenildi.

Artvin Valisi, 70 hanenin çoğunun yandığını, can kaybı ve yaralının bulunmadığını söyledi.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Vatandaş 07.07.2020 18:45
    Ahşap evlere de yangın sigortası hakkı tanınmalı. Ben sordum.yapmıyolarmış. Yaptıramadım
  • ELEKTROMANYETİZMA 07.07.2020 15:53
    Uydulardan gönderilen elektromanyetik frekanslar, bir binayı uzaktan mikrodalga fırını haline getirip yakabilir. Üstelik geride hiç bir iz bırakmaz. Aynı frekanslarla bir insanın veya bir topluluğun hücrelerini bozabilir kanser hastası edebilirler. Yapıyorlar demiyoruz, ellerinde böyle bir teknoloji var ve eğer isterlerse yapabilirler diyoruz. Elektromanyetik saldırıyı tespit edilebilecek bir teknoloji de var ama bunu ciddiye alıp elektromanyetik saldırılara karşı tedbir almak lazım. Yoksa neden çıktığını bile bilmediğimiz birçok yangın ve patlama sırada bekliyor olabilir.
  • Turgut Reis 07.07.2020 15:46
    Iklim değişikliğinde insanların da suçu var . Insan doymak bilmez, daha fazla gereksiz üretim hepimizi açlığa felakete sürükleyecek.
  • doğan 07.07.2020 15:27
    memlemetin iki uç noktası yanıyor batıyı hainler yaktı ama doğuya ne oldu anlamadım.
  • İ.KESKİN 07.07.2020 15:20
    İnşallah sigortaları vardır. Allah yardımcıları olsun. Geçmiş olsun.
Daha fazla yorum görüntüle