Bir kadına laf atarak rahatsız eden kişi, etraftaki insanlar tarafından darp edildi.

Caferağa Mahallesi Rıhtım Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda. Cadde üzerinde yürüyen bir kadına laf atan kişiye çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi.

VATANDAŞLAR DAYANAMADI

Toplanan vatandaşlar, kadına laf atarak rahatsız ettiği iddia edilen kişiyi gören vatandaşlar dayanamadı, bir süre yumruk atarak darp etti.

Yaşananlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • MEHMET 08.07.2020 05:09
    Kadına şiddete karşıyız diyenler bu şiddete şapka çıkarmıştır. Karşı şiddet linçle birlikte geliyor haberiniz olsun. Son 3 yılda benim şahit olduğum 6 olayda erkekler masum olduğu halde kadınlar tarafından iftiraya uğrayarak linç edilmek istendi. Birinin akıbetini bilemiyorum 4 kişiyi olayı görenler olarak kurtardık. Bir diğeri taksiciydi. Tartışmaları bozuk para mevzusuyken kalabalığın arttığını ve taksiciye çıkışıldığını gören kadın adamın kendisini taciz ettiğini söyleyince linç ettiler. Halbuki 3 4 dakika süren tartışmayı ayırmaya çalışırken hiçte böyle bir konu yoktu. Sonradan gelenlerde konuyu bilmiyordu.
  • serkan 07.07.2020 21:07
    Adamın suçu sabit değil.. o yumruklar insanı öldürür. ve hiç kimse suçlu da olsa karşıdakini dövme hakkına sahip değildir. Yumruk atan adam da suçludur ve yargılanması gerekir!
  • hakikat 07.07.2020 20:53
    Suçluluğu ıspat edilinceye kadar herkes masumdur bu şekilde saldırarak darp etmek çok yanlış kim oluyorsun sen?Kanun var nizam var sana vurma darp etme gücünü kim verdi?Varsa suçu tespit edilir gereken mercilere sunulur cezası verilir ....
  • vatandaş 07.07.2020 18:53
    Youtube a video çekiyordur
  • emekl 07.07.2020 18:24
    mahkeme olsa ne olur adam yaralayan bile arka kapıdan çıkıyor en doğrusu bu artık yasayı halk belirleyecek bileti anında kesecek
Daha fazla yorum görüntüle