Koronavirüs iddiası: Yıllarca pusuda bekledi

Oxford Üniversitesi'den Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni tip corona virüsün (Covid-19) daha önceki yıllarda İspanya, İtalya ve Brezilya’dan alınan kanalizasyon suyu örneklerinde görüldüğünü ve uygun çevre koşullarının ortaya çıkmasının ardından mutasyona uğrayarak salgını yarattığını açıkladı.

Koronavirüs iddiası: Yıllarca pusuda bekledi
Koronavirüs iddiası: Yıllarca pusuda bekledi
GİRİŞ 07.07.2020 21:38 GÜNCELLEME 07.07.2020 21:39
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Yeni tip corona virüs (Covid-19) pandemisi dünya genelinde yaklaşık 12 milyon kişinin enfekte olmasına ve 540 bini aşkın insanın hayatını kaybetmesine neden olurken, bilim insanları aşı çalışmalarının yanı sıra virüsün kaynağını bulmak için durmaksızın çalışıyor. Çünkü virüsün kaynağı olan hayvanın ve sıfırıncı hastanın belirlenmesi hastalığın tedavisi için çığır açacak sonuçları beraberinde getirebilir.

YILLARDIR PUSUDA BEKLİYORDU

Ancak, Oxford Üniversitesi’nden bir profesör, virüsün kaynağına ilişkin ezberleri bozarak, Covid-19’un Çin menşeli olmaktan ziyade, elverişli çevre koşulları tarafından “tutuşturuluncaya” kadar dünyanın çeşitli bölgelerinde pusuda beklediğini ve yıllardır var olduğunu iddia etti.



Oxford Üniversitesi’ne bağlı Kanıta Dayalı Tıp Merkezi’nden (CEBM) Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni araştırmalarda, virüsün geçen Aralık ayında Wuhan’da görülmesinden yıllar önce virüsün varlığına dair kanıtların ortaya çıktığını söyledi. Buna göre, yıllar önce İspanya, İtalya ve Brezilya’daki kanalizyonlardan alınan örneklerden yeni tip corona virüsün izlerine rastlandı.

Söz konusu keşif, bilim insanlarının Covid-19’un kökenleri araştırırken daha önce tanımlanamamış virüslerin bulunduğu küresel veritabanlarını incelerken yapıldı.

 

 

YORUMLAR 22
  • yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    çini kurtarmaya yönelik küreselci bir söylem ... ABD ve avrupa çinden astronomik boyutlarda tazminat talep edecek, küreselciler bunu önlemeye çalışıyor ...
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir biyolojik savaş, istedikleri ülkeye istedikleri yaş grubuna istedikleri zaman aktif edebildikleri biyolojik silah, açık olmayan şey ne ile aktif olduğu, yanılıyor olabilirim ama bana 5G gibi geliyor, Huawei bunu geliştiren marka ve Amerika'nın Huawei yaptığı baskıyı unutmayın. Hepinize saygilarimla
    Cevapla
  • HAKİKAT BU 3 yıl önce Şikayet Et
    Oxford'u kapatın o da saçmalıklar okulu oldu.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Çini zan altından kurtarma operasyonu. Her türlü hastalığın kaynağı çin. Yemedikleri herze yok.
    Cevapla
  • serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    nasıl pusuda bekledi ve nasıl karar verdi çıkmaya? baktı ki çinde çıktı tamam, vakit geldi gayrı mı dedi? nedir ya bu çini aklama çabaları, artık tadını kaçırdınız iyice, hiç kimse sesini çıkaramıyor, trump efendi bu konuda haklı bence (gerçi kedileri ne halt sanki de)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı