Bilecik’te ayının saldırdığı genci köpekleri kurtardı!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde köyündeki tarlada çalışırken ayının saldırısına uğrayan İdris Coşkun (23), yanındaki köpekleri sayesinde kurtuldu. Yaralanan Coşkun, hastanede tedaviye alındı.

Bilecik’te ayının saldırdığı genci köpekleri kurtardı!
Bilecik’te ayının saldırdığı genci köpekleri kurtardı!
GİRİŞ 09.07.2020 14:37 GÜNCELLEME 09.07.2020 17:00
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Osmaneli ilçesi Beşevler Hisarcık köyünde oturan İdris Coşkun, tarlasında çalışırken kötü kokular üzerine çevrede araştırma yaptı. Bir hayvan leşinin başında ayı olduğunu gören Coşkun, kaçmak istedi. Ancak bu sırada ayı, İdris Coşkun'u fark edip, saldırdı. Kıyafetleri parçalanan, vücudunun değişik yerlerinden yaralan İdris Coşkun, yanında bulunan köpeklerinin ayıya saldırması sonucu kurtuldu.

 

 

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi köyde yapılan İdris Coşkun, ambulansla Osmaneli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Coşkun’un olayın şokunu atlatamadığı belirtildi.

YORUMLAR 10
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    az once bi haberde ayı yavrusunu vuran birisine niye vurdun diye ağza gelen söylendi şimdi buna diyeceksiniz bir başka haberde de sokak köpekleri çocuğun burnunu kopardı arkadaşlar önce insan dünyada en canlı insandır benim başıma gelse bende vururum eleştireninde başına gelsin
    Cevapla
  • öylesine biri 3 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle hemserimize geçmiş olsun dilerim. ayilar koruma altına ozaman bu hayvanlar icin bir dogal ortam hazırlansın orda koruma altinda tutulmasi daha mantikli.Su gec kardeşimize bisey olsa kim hesap vercekti kimse hayvanlari seviyoruz zarar vermek istemiyoruz ama bu hayvanlari koruyacak bi dogal ortam hazirlanmasi en mantiklisi.
    Cevapla
  • mehmet aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağrı Patnosta sokak köpekleri bi çocuğun burnunu kopardı habarınız olsun, sadece ayı olsa. 3 tane totemimiz var.Biri İT, diğeri AYI, ötekide DOMUZ, maalesef.dokunana ceza.
    Cevapla
  • eray akalın 3 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber efendimizin amcası hazreti hamza müslüman olduktan sonra da aslan vurmuştur.Demekki insanın kendini savunması veya insanhayatoı için bir tehlikeyi ortadan kaldırması dinimize uygundur.Ayının vurulmasına ceza verenler yezid zihniyetlidir.
    Cevapla
  • eray akalın 3 yıl önce Şikayet Et
    son zamanlarda ayıların nesli tukeniyor diyo ormanlık alanlara yetkililer tarafından salındığı okuyan araştıran insanların ağzındadır.Ayıların nesli tukenecek diye neden vatandaşlarımızı kaybedelim.
    Cevapla
  • düzceli. 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonra adam ayıyı vurdu diye bi dünya ceza hapıs. Hayvan hayatı önemli eyvallah da ya öldürseydi gencecik adam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?