Bahçelievler ve Küçükçekmece'de kazalar peş peşe

Bahçelievler ve Küçükçekmece'de iki farklı kamyonet kazası meydana geldi. Yenibosna'da bir kamyonetin kasası bağlantı yerlerinden koparak devrilirken Küçükçekmece'de de devrilen bir kamyonet 3 otomobile hasar verdi.

GİRİŞ 09.07.2020 14:40 GÜNCELLEME 09.07.2020 16:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi Değirmendere Caddesi'ndeki kaza saat 13.00 sıralarında  meydana geldi. Tekstil malzemesi yüklü olan 34 FV 6072 plakalı kamyonet sürücüsü Değirmendere Caddesi'nden 29 Ekim Caddesi'ne dönerken, virajda kamyonetin kasası bağlantı noktalarından koparak yan yattı. Kaza nedeniyle Değirmendere Caddesi'nden 29 Ekim Caddesi'ne giden yol trafiğe kapandı. Kazada yaralanan olmazken yan yatan kasadaki tekstil malzemeleri, olay yerine gelen başka bir kamyonete yüklendi. Kamyonetten ayrılarak yan yatan kasa çekici ile kaldırıldı.

 

 

3 ARAÇTA HASAR OLDU

Bir kamyonet kazası da aynı saatlerde Küçükçekmece'de yaşandı. Yenimahalle'de bir cadde üzerinde ilerleyen kumaş yüklü kamyonet iki otomobile çarparak devrildi. Kaza nedeniyle hareket halindeki iki otomobil ile park halinde bulunan bir otomobilde hasar meydana geldi. Hafif şekilde yaralanan kamyonet sürücüsü, araç içinden çevrede bulunanların yardımıyla çıkarıldı.

 

 

YORUMLAR 4
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bu araçların trafikten çekilmesi gerekıyor artık, kazaların buyuk çogunluğu bu eski tıp araçlar yuzunden oluyor frenleri tutmuyor zar zor yolda gıdıyor guvenlık falan hak getıre lütfen şu otv yı duşurun mıllet bu araçlarını bır yenılesın sıfır araç alamıyor mıllet bu vergıler yuzunden ondan sonra sureklı trafık kazası can kaybı
    Cevapla
  • eyup sultan feyiz 3 yıl önce Şikayet Et
    kamyonet sürücüleri çok dikkatsiz Kuralsız
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizden bir cacık olmaz. Neden devrildi acaba bu kamyonetler, neden bu kasalar koptu. Biz her yıl kontroller için tonla para verirken TüvTürk'e.
    Cevapla
  • ferhat 3 yıl önce Şikayet Et
    Tali kusurdur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri