Semiha Yıldırım'a hakaret eden Levent Özeren gözaltına alındı

Son dakika haberi: Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ile ilgili hakaret dolu sözleri twitter hesabından paylaşan İyi Parti'li Levent Özeren Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Semiha Yıldırım'a hakaret eden Levent Özeren gözaltına alındı
Semiha Yıldırım'a hakaret eden Levent Özeren gözaltına alındı
GİRİŞ 10.07.2020 00:53 GÜNCELLEME 10.07.2020 04:02
Bu Habere 166 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakarete varan sözler sarf eden İyi Partili Levent Özeren, Bursa'da gözaltına alındı.

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi yaptığı paylaşımlarla ilgili 2018 yılında da gözaltına alınan, Semiha Yıldırım hakkında yaptığı paylaşım dolayısıyla sosyal medyada büyük tepki çeken 55 yaşındaki Levent Özeren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

İYİ PARTİ'Lİ ÖZEREN SEMİHA YILDIRIM'A AHLAKSIZCA HAKARETTE BULUNDU!

İyi Parti'den milletvekili aday adayı olan Levent Özeren Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!" paylaşımı sebebiyle büyük tepki çekmişti. Sosyal medyada eleştirilen Özeren paylaşımını kaldırmıştı. Polis ekipleri Özeren'i "Cumhurbaşkanına hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' iddiasıyla merkez Osmangazi ilçesi Çırpan mahallesindeki evinde gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Özeren ifadesi alınmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 166
  • Yavuz Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüzünü gözünü kırıp iyice bir haşat etsinler derdim ama, bu hayırsız meymenetsizi olduğundan daha çirkin daha haşat hale getirmek imkansız. ALlah(CC) melunluğu sebebiyle zaten sıfatını bozmuş. Tükürsek yeter cümle Ümmet olarak.
    Cevapla
  • K.osmanoglu.van 3 yıl önce Şikayet Et
    terbiyesiz oğlu terbiyesiz utan o bayan bi anadır allah seni bildiği gibi yapsın inşallah yemin ederim tam bi tokatliksin
    Cevapla
  • Hshk 3 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan ve Ak parti nefreti İp'lilerin aklını başından almış. Nefrette kemalistlerle yarışıyorlar. Akıl mantık uzan feraset kalmamış. Artık belli ki İp ve ipliler ile akparti ve tabanı arasında önemli farklılıklar var. Kemalizm sosu üzerlerine dökülmüş.
    Cevapla
  • Bozok 3 yıl önce Şikayet Et
    Eger iyi partide ulkicu var ise ne tepki verece bekliyorum. Demirtasin esini bile savunanlar simdi ne yapacaklar. Koray ortada yok. Deseki ben aslinda ukucu gözüken birisiydim. Gerçek bu dese .
    Cevapla
  • MAHMUT 3 yıl önce Şikayet Et
    Necip Fazıl KISAKÜREK'in meşhur dizesi yeniden yerini korudu Bacımın başörtüsüde batmakta rezilin gözüne acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne Allah rahmet eylesin üstada dizesi tam yerini koruyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor