Bakan Koca, fotoğraf paylaşıp uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sokakta yürüyen 5 gencin fotoğrafını paylaşarak, "Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş. Oysa virüs, biriyle karşı karşıya dururken de geçebilir, yan yana yürürken de" dedi.

Bakan Koca, fotoğraf paylaşıp uyardı!
Bakan Koca, fotoğraf paylaşıp uyardı!
GİRİŞ 12.07.2020 13:36 GÜNCELLEME 12.07.2020 16:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Twitter hesabından sokakta yürüyen 5 gencin fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta, arka tarafta bulunan 2 kişinin maskelerini düzgün taktıkları gözlenirken, öndeki 3 arkadaşın ise maskelerini çene altında taşıdıklarını görüldü.

 

 

Bakan Koca, bu fotoğrafa ilişkin, "Bu karede, salgına karşı ön planda 5 kişiyiz. Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş. Oysa virüs, biriyle karşı karşıya dururken de geçebilir, yan yana yürürken de. Bir dahaki karşılaşmamızda sizi daha donanımlı görelim arkadaşlar" değerlendirmesinde bulundu. 

 

 

YORUMLAR 2
  • Meltem Bahar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana bir şey olmaz diye düşünmeyelim. Virüse karşı daha zayıf olan kardeşlerimizi düşünelim.
    Cevapla
  • Hümeyra 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben pandeminin ilk gununden beri kurallara uydum çünkü ben bu süreçte sadece kendi canımdan tek mesul olmadığımın bilincindeyim inancım gereği yaptım işin ucunda kul hakkına girmek var ama ben bu süreçte sorumsuz davranan kurallara uymayıp canı istediği gibi hareket eden insanlara sesleniyorum vallahi hakkımı size helal etmiyorum unutmayın çocuklarımız okulsuz kaldıysa ve hala kalma ihtimali varsa sizin yuzunuzdendir güven içinde bayramlarımız i kutlayamiyorsak bunda da sorumlusunuz ben sizi Allah a havale ediyorum...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil