Video7 dünyanın en acayip haberlerini sizler için derledi.

Spiker: Hülya TAŞ

Kurgu: Serdar GÜNEŞ

Olayın geçtiği yer Çin. Bir diğer tabirle, insanlığın öldüğü topraklar… 

Bu göz alıcı pastalar Konya’da yaşayan şef Tuba Geçkil’e ait. Geçkil’in sanat eseri pastaları kısa sürede sosyal medyada dünyada en çok beğenilenleri arasına girdi. 

Otoyolda seyreden bir TIR’ın fırlayan tekeri arkasındaki aracın takla atmasına neden oluyor. O anlar, takla atan aracın kamerasına yansıyor.  

Kurbağa, ayağına kadar gelen böceği tek hamlede mideye indirmek için hamlesini yapıyor. Ama belli ki tadını beğenmiyor, önce böceği ağzından çıkarıyor ardından da bir ayak hamlesiyle uzaklara yolluyor. 

80’lerin popüler müzik grubu Ersen ve Dadaşlar 2020’de vücut değiştirerek karşımızda… 

Fransa'daki Saint Malo kasabası dünyada en yüksek gelgit oluşumuna sahip noktalardan biri. Kuvvetli gelgitlerde dalgaların boyu 15 metreye kadar çıkarken buna bir de kuvvetli rüzgarlar eklenirse ortaya bu görüntüler çıkıyor.  

Cana can katmaya gelenle candan can almaya gelenin arasındaki farkı izliyoruz... 

Topa kimin vuracağı tartışılırken aradan ufaklık gelir, topa vurur ve olanlar olur. 

“Vefalı Türk geldi yine...” Türkiye’nin, Sırbistan topraklarındaki Sancak bölgesine gönderiği yardım, bölgedeki Boşnaklar tarafından coşkuyla karşılanıyor. 

Hong Kong’da Çin polisi ile göstericler arasındaki olaylar bir yılı aşkındır devam ediyor. Özgür Hong Kong Bayrağı’yla polislerin arasına dalan bu eylemci ise terör suçuyla yargılanacak. 

Dünya ırkçılık tartışmaları ile çalkalanırken İngiltere’den tuhaf bir ırkçılık videosu izliyoruz. Müslüman sevgilisinin ailesi tarafından eve alınmayan İngiliz kız… 

Fethiye’de ayakları uzatıp koltukta cips ve tv keyfi yapmak da farklı oluyor. Tüm dünyada şaşkınlıkla izlenen görüntüler geliyor. 

Almanya’nın başkenti Berlin’de çocuk parkında oynayan 2 yaşındaki bir kız çocuğu, şüpheli tarafından kaçırılıyor. Bir vatandaş video kayıt yaparak adamı engelliyor. Kız çocuğu annesine teslim edilirken, Berlin polisi "yeterli kanıt yok" diyerek şüpheliyi serbest bırakıyor. 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Aslan baba 13.07.2020 02:23
    Bu Çinlilerin Allah belasını versin, nasılda çocuğa yardım etmiyorlar
  • Sanırsam 13.07.2020 00:17
    Almanya ve fransada sübyancılık almis gitmis
  • Asım 12.07.2020 19:15
    Kadın Müslüman olmuş farkında değil. 5.dak. haber.
  • vatan tc 12.07.2020 19:13
    Bu video eski. Önceden gördüm diye hatırlıyorum. Vurdumduymazligin vahşetin sebebini bilmiş degilim o ayri
  • Ruhi 12.07.2020 19:08
    Çinin köküne kibrit suyu!