Acı haberi MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu

Son Dakika Haberi; Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde yaralanan askerimiz Piyade Astsubay Ethem Demirci'nin şehit olduğunu ve çıkan çatışmada 3 teröristin de öldürüldüğünü açıkladı.

Acı haberi MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu
Acı haberi MSB duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu
GİRİŞ 12.07.2020 22:34 GÜNCELLEME 13.07.2020 00:34
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde;

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 12 Temmuz 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılmış yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bahse konu çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 3 terörist etkisiz hale getirilmiştir. 

ABDULLAH AĞAR: SİLAH ARKADAŞLARIN KANINI YERDE BIRAKMADI

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar operasyonla ilgili açıklamasında şehidimizin fotoğrafını paylaşarak "P.Astsubay Ethem Demirci.Bugün Haftanin’de çıkan çatışmada şehit düştü. Ruhun şad olsun kahraman kardeşim.Tırnağın etmez, ama çatışmada 3 terörist gebertildi.  Silah arkadaşların kanını yerde bırakmadı." ifadelerini kullandı.

ŞEHİT ATEŞİ SAMSUN'A DÜŞTÜ

Piyade Astsubay Ethem Demirci Irak’ta şehit oldu. Havza’nın Kocapınar Mahallesi nüfusuna kayıtlı öğrenilen şehidin İstanbul'un Esenyurt ilçesinde ikamet eden ailesine acı haber verildi. Şehidin Ankara’da yaşayan eşi de acı haberi birkaç günlüğüne gittiği İzmir’de aldı. Şehit Demirci’nin naaşının ve acılı ailesinin bu gece Amasya Merzifon Havalimanı’na inecek uçakla Havza’ya getirilmesi bekleniyor. Cenaze töreni ise henüz netleşmedi. 

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen Hava Piyade Astsubay Çavuş Ethem Demirci için taziye mesajı paylaştı.

Bakan Akar, mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadesini kullandı.

"Sizi toprağa değil yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır" başlığıyla yayımladığı mesajında Akar, şehit Demirci'nin fotoğrafına da yer verdi.

ŞEHİDİMİZİN İSTANBUL'DAKİ EVİ TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Şehit Ethem Demirci'nin Esenyurt Osman Gazi Mahallesi Gülbahar Sokak'ta yaşayan ailesine sağlık görevlilerinin de eşlik ettiği askeri heyet tarafından şehadet haberi verildi.  Şehadet haberini alan aile büyük üzüntü yaşarken, şehidin evi ve sokağı Türk Bayraklarıyla donatıldı. Şehidin, memleketi Samsun'un Havza ilçesinde yarın defnedileceği öğrenilirken, ailesi cenazeye katılmak üzere Samsun'a gitti. Şehit Ethem Demirci'nin 6 ay önce evlendiği öğrenildi.

KAYNAK: AJANSLAR, HABER7
YORUMLAR 51
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Şehidimize ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar versin teröristlerin kökü kazılsın inşallah
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Sehidim nur içinde yat, inşallah cennetten sana silah sıkan itleri cehennemde yanişlarini izlersin.
    Cevapla
  • As. 3 yıl önce Şikayet Et
    Şehit Kardeşim Allahtan Rahmet ve Ailene Allah sabırlar versin seni Toprağa değil seksen üç milyon insanın kalbinde gömülüsün mekanın cennet hazreti Nebiye komşu olasın ve cennetin en güzel yerin senin olsun aziz kardeşim huzur içinde yat ruhun şad olsun kahrolsun PKK'lı Teröristler ve onlara yardım ve yataklık edenlere Allah bin kere belasını versin.
    Cevapla
  • MetehanGülşah 3 yıl önce Şikayet Et
    şehitler ölmez vatan bölünmez.... ruhu şad olsun
    Cevapla
  • YasinBaba 3 yıl önce Şikayet Et
    Hava astsubay, paraşütle indirme mi yapıyoruz?
    Cevapla
  • Ramiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Özel kuvvet...bordo bereli...büyük ihtimal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı