İletişim Başkanı Fahrettin Altun resmi Twitter hesabından yaptğı paylaşımda, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde daha önce medyaya yansımamış görüntüleri aktardı. Altun, ''Aşağıdaki görüntüleri ilk defa izleyeceksiniz! Yer, Ankara. 15 Temmuz gecesi! Gözü pek vatandaşlarımız "Recep Tayyip Erdoğan" diye diye mermilerin üzerine yürüyor. Hain darbecilere, onların efendilerine meydan okurcasına! Milletimizin gücünü tüm dünyaya haykırırcasına!'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Turk 16.07.2020 10:22
    O geceyi asla unutmayacağız
  • Teoman 15.07.2020 16:46
    O gece JGK binasından hainler tarafında üzerimize mermi yağdırılmasını ve kıl payı kurtulduğumu, Beştepe'de F16 nın sabah ezandan sonra bomba atılmasını asla unutmam. Hainlerin ihaneti unutana da unutturana da lanet olsun..
  • Bozkurt 15.07.2020 12:58
    Şaşırtıcı olan kaybolduğunu zannettiğimiz sokaklardaki milletin cesareti ve ruh haliydi bin yılın ihanetini bitirdi millet zaten korkusuz millet bu ihanetten sonra dahada korku nedir bilmeyiz.Devletini sevmeyen ite Ayyıldızlı bayrağın gölgesi haram olsun
  • gaga 15.07.2020 11:17
    O gece İzmir Konak tünelindeki izdihamda sabahladığım saatleri unutamam...
  • MuallimT 15.07.2020 09:53
    O gece İBB önünde kafamın dibinden geçen merminin kulağımdaki vızıltı sesini hiç unutmayacağım, önümde yere yığılan genci de!, oradaki özel hastanenin önünü de hiç unutmayacağım, yine de elimde ne bir taş vardı ne de sopa, ama bize mermi sıktılar, yine de almadım elime ne bir taş ne sopa, askerse, bizim askerimiz, bizim insanımız, bilmiyorlar bilseler yapmazlardı dedim!
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek