İsveç'te yaşayan Suriyeli genç Mahmud Abdullah, FETÖ darbe girişimini engelleyen Türk halkı ile gurur duyduğunu belirtirken Ayasofya'nın camiye çevrilmesinden de oldukça mutlu olduğunu dile getirdi.

Uluslararası Demokratlar Birliğince, İsveç toplumuna FETÖ darbe girişimini daha iyi anlatmak için Başkent Stockholm'de, AA fotoğraflarından oluşan 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açıldı.

Sergiyi gezen Suriyeli genç Mahmud Abdullah,'' Maşallah Türk halklı darbeyi hayatı pahasına engelledi'' dedi.

Türkiye'nin Suriye'ye her zaman yardım elini uzattığını aktaran Abdullah, ''Darbeye karşı gelen Türk halkı ile gurur duyuyorum, umarım daima mutlu olurlar. Ayasofya'nında camiye çevrilmesi bizi oldukça mutlu etti. Elhamdülillah Ayasofya artık cami. Bunun arkasındaki herkese teşekkür ederim. Benim ülkem Suriye içinde Türkiye herşeyi yapıyor '' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Vatandaş 20.07.2020 08:58
    Bu arkadaşın İsveç'e ne zaman gittiğini nereden biliyorsunuz? Çok bilmişler sizi. Yok savaştan kaçtı yok şöyle yok böyle... Adam bizimle ortak sevinci paylaşıyor. Ama siz; riv riv riv...
  • Mert 18.07.2020 23:28
    Evet, Savaştan kaçıp Türkiye yi köprü olarak kullanarak İsviçre’ye ulaştık, burada yaşıyorum elhamdulillah! Türkiye’ye Üçüncü Dünya vatandaşları herkes elini kolunu sallayarak Gidebiliyor, köprü olarak tavsiye ederim elhamdulillah, maşallah. Aya Sofya yorumu da işte tuzu biberi! Türkiye’de yorumcu bulamadık İsviçre’de bulduk! Çok duygulandık , hüngür hüngür ağladık
  • Mehmet 17.07.2020 03:24
    Adam savaştan kaçıyor masAllah kardeşim yazıyor millet
  • Milli helikopter 16.07.2020 07:31
    Olumlu yorum bulmak için taaa İsveç'e mi gittiniz helal olsun
  • Abdullah 16.07.2020 07:28
    bu arkadaş sınırlar açıldığı gün koşarak kaçan arkadaş isveçte cocuk parasıyla saglam gecınırsın
Daha fazla yorum görüntüle