Gazeteci Cüneyt Özdemir, Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'yla FETÖ'nün derin analizini yaptı. Özdemir'in 'Darbe gerçekleşseydi nasıl bir Türkiye'de yaşayacaktık ve siyaset nasıl olacaktı?' sorusuna Avcı'dan çok çarpıcı yanıtlar geldi. Darbenin gerçekleşmesi durumunda AK Parti'deki herkes hakkında sahte yolsuzluk dosyalarının hazırlanıp yargılanacağını söyleyen Hanefi Avcı, partinin kapatılmasının ardından kendi maşaları aracılığıyla yeni bir siyasal sisteme geçileceğini söyledi. 15 Temmuz'da darbe gerçekleşmiş olsaydı kendi Başbakanlarını ve siyasi partilerini sahaya sürüp paralel devlet sistemiyle her türlü organizasyonu gerçekleştireceklerini söyledi.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • HIDIR BUDUR 19.07.2020 23:29
    Tarih 2008.. Yer Diyarbakır Hava Üssü...Ankaradan gelip "tüm Üs personeline topluca konuşma yapan AKIN ÖZTÜRK... "Hava Kuvvetlerinin başarılı görevler yaptığı vs konuşmasını şöyle tamamlıyor.."HAVA KUVVETLERİ ÖYLE BİR HAVA KUVVETLERİ OLMALI Kİİ "İÇİMİZDE YAHUDİ GENERALLER BİLE OLABİLSİN"!!!??Yazık Yazık.."Allahım Kuran, peygamberim " şeklindeki dinibütün Akın Öztürk ne hale gelmiş??..Kur yarbaylığında "İsraile askeri ataşe olarak gitmeden İzmir Gümüldür kampı yakınlarında ziyaret ettiği AlparslanTÜRKEŞ'in kendine dediği "dikkat et seni devşirmesinler" lafı gerçek olmuş ve Mason locasına girmiş..Yazıkk..
  • ŞerefliŞeref 19.07.2020 19:23
    Gün olur asra bedel dedikleri gündür 15 Temmuz..
  • Kamil 19.07.2020 17:03
    Osmanlıyı bitirenlerin final sahnesiydi 15 TEMMUZ. Başarılı olsalardı geriye bıraktıklarınıda bir kez daha parçalara bölüp çadır devletleri ortaya çıkartacaklardı. Yani Türk kimliğini bir kurşun sıkmadan ebedi toprağın altına gömeceklerdi.
  • Yorumcu 19.07.2020 14:58
    Tùrkiyeyi suriyeye çevirip parçalayacaklardî.kesin milyonlarca insan ölecekti
  • bumbum 19.07.2020 14:20
    Bun anlattiklari belkide yüzde biridir. Daha neler olacakti neler? Böylelikle türkiye cok zayif duruma düsürüp Bölünmeye ic karisikliga catismaya sürüklenecekti. Cünkü siyonislerin plani bölünmüs türkiye. Peki bu hain teröristbasi münafik Fetö kimin emrinde ve himayesinde.Tabiki, ABD deki Siyonistlerin.
Daha fazla yorum görüntüle