Kızına tacize tanık olan baba: Ne olur bu kişiyi tutuklayın

Avcılar'da 8 yaşındaki M.N.A, eve gelerek dışarıda bulunan patates satan kişinin kendisini arabasına çağırdığını ancak gitmediğini söyledi, daha sonra dışarı çıktı. Kızının peşinden çıkan babası, aynı kişinin para vermeyi teklif ederek kızı çağırdığını görünce eline aldığı satırla adama saldırdı. Elinden yaralanan adam kaçtı, hastanede gözaltına alındı. Küçük kızın babası tacizcinin tutuklanması için çağrı yaptı.

Kızına tacize tanık olan baba: Ne olur bu kişiyi tutuklayın
Kızına tacize tanık olan baba: Ne olur bu kişiyi tutuklayın
GİRİŞ 20.07.2020 16:17 GÜNCELLEME 20.07.2020 16:17
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde 15 Temmuz'da meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. 8 yaşındaki M.N.A, evine gelerek dışarıda bulunan patates satan kişinin kendisini arabasına çağırdığını ancak gitmediğini söyledi. Durumu annesine anlatırken evde bulunan babası Yusuf Alp ise pencereden dışarı baktığında evinin önünde seyyar satıcıyı gördü. Hemen mutfağa gidip satır alan Alp, dışarı çıkacağı sırada küçük kız, babasından önce dışarı çıktı. Bu sırada küçük kızı gören seyyar satıcı, para vereceğini söyleyerek aracına bindirmek istedi. Bu anlara tanık olan ve o an çılgına dönen baba Yusuf Alp seyyar satıcıya saldırdı. Elinden yaralanan satıcı, gittiği hastanede polis tarafından gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen şüphelinin adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.

"KOLUNDAN YARALADIM VE ARACI ÇALIŞTIRIP KAÇTI"

Olayı anlatan Baba Alp, "Kapının önünde oynuyormuş. Bu patatesçi, kızımı arabaya çağırmış. Eve gelen kızım annesine durumu anlatırken benim jeton düştü. Pencereden baktığımda bu kişiyi ve arabayı gördüm. Mutfaktan satır aldım. Dışarı çıkarken kızım benden önce çıktı. Bu sırada seyyar satıcı kızıma, 'Gel arabaya, neden gelmiyorsun' diyerek bir tomar parayı kızıma uzattı. Onu gördüğümde kendimi kaybettim" dedi.

CUMHURBAŞKANI VE BAKANLARA ÇAĞRI YAPTI

"Elimdeki satırla saldırdım" diyen Alp, "O sırada kolundan yaraladım ve aracı çalıştırıp kaçtı. Benim sesimi duyun. Cumhurbaşkanımdan aile bakanımdan içişleri bakanımdan ricam Allah rızası için tutuklanmasını istiyorum. Kızıma bakarak konuşamıyorum. Yemiyorum içemiyorum. Eşimin yüzüne bakamıyorum. O günden sonra işe de gitmiyorum. Kızımın nöbetini tutuyorum. Daha önceden de benzer olaydan kaydı mevcutmuş. Bu kişinin tutuklanmasını istiyorum" diye konuştu. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 23
  • Hasif Demir 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye tutuklansın ki...??? Kanunlar onları korumak için var ve iyi halden serbest bırakmak için var...
    Cevapla
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bırakıyorlar serbest.. Anlamlı değil
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence birileri kasten yapıyor, sabır taşırmak, kaos çıkarmak için uğraşıyorlar.
    Cevapla
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Git yahu
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Savcı veya hakimin başına gelene kadar devam, serbest.
    Cevapla
  • ibrahim.k 3 yıl önce Şikayet Et
    daha öncedende kaydı varmış bu nasıl bir hakim nasıl serbest bırakıyor bu ne şimdi
    Cevapla
  • Sadan Dogaç 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlar öyle emrediyor...
    Cevapla
  • Ayse 3 yıl önce Şikayet Et
    Ibooo..hakim elindeki yasalarin kanunlarin ona vermiş oldugu yetkinin dişina çikamaz. Yani senin anlayacagin siyasilerin yeni düzenlemeler getirmesi lazimki hakimde o yasalara göre ceza verebilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı