Erzurum'da, 30'lu yaşlarındaki bir erkeğin, sevgilisi olduğu iddia edilen genç kadını saçlarından tutup, küfrederek darbetmesi, çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Çevredekilerin 'polisi arıyoruz' diye tepki gösterdiği kişi, ''ara, sana ne'' deyip, şiddete devam etti.

Erzurum'da merkez Palandöken ilçesindeki Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bahçesinde çekilen görüntülerde, bir kişi sevgilisi olduğu iddia edilen genç kadını ilk olarak saçlarından tutuyor. Genç kıza hakaretler yağdıran kişi, "Sen benimle dalga mı geçiyorsun, öldürürüm seni" dedikten sonra küfür ve şiddete devam ediyor.

Daha sonra genç kızı yere yatıran öfkeli kişi, karın bölgesine yumruk atıyor. Bu sırada olayı cep telefonu ile görüntüleyen bir kadın, "Polisi arıyoruz" deyip tepki gösterince, şiddet uygulayan kişi "Ara sana ne" deyip, darbetmeyi sürdürüyor. Bahçe duvarının yan kısmından geçen başka bir kadın da "Sen kime vuruyorsun, burası dağ başı mı?" deyince genç kızı yerden kaldırdığı görülen kişi, daha sonra bölgeden ayrılıyor.

Cep telefonuyla kaydedilen görüntüler Twitter’da paylaşılanca, tepkilere neden oldu. Darbetme görüntüleri üzerine harekete geçen polis, şüphelinin bulunması için çalışma başlattı.

Yorumlar 58 Yorum Var
  • ADANALI 22.07.2020 10:57
    Vay be nasıl bir toplum olduk, ne hale geldik. Erzurumlular birde delikanlı,ahlâklı milliyetçi geçinirler.Bu olay net şekilde buvahkaksız haydutların ne kadar vurdum duymaz olduklarını ve toplum bireylerininde bencilliğini ortaya koyuyor.Tepki gösteren hanım kardeşlerimuze helal olsun.Ayrıca şiddet konularında duyarlı davranıp haber yapan sitenize ve gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • Hasan huseyin 22.07.2020 10:01
    Cahillik milletinlmin pacalarindan akiyor masallah.. Hangi birini Adam edecen bu saatte sonra
  • KekoDayı 21.07.2020 23:58
    sevdali rumuzuyla yazan şaşkın, sana diyom;Eşiyse aldatma varsa olay zaten bitmiştir, davası olmaz, boşanır olay biter.Sevgili dediğin şey nikahsız ilişki o konuda hiç kimsenin birbirine eyvallahı zaten olamaz.İstediği an bırakır .O kadar.
  • Sevdali 21.07.2020 23:39
    Merak ediyorum yapanmi yoksa yaptiranmi suclu.sizin esiniz yada sevgiliniz sizi aldatsa ne yaparsiniz...iki tarafi dinlemek lazim
  • Çiçek. 21.07.2020 23:22
    Her şey kolay olmuş bu DEVİRDE ALLAH İMAN İNANÇ AHLAK NASİP Etsinki böyle sokak ortasında her çirkin saldırı olmasın şiddet taciz saldırı bunlar dan kurtulmanın yolu İSLAMİYETİ İYİ ÖGRENMEK VE UYGULAMAK TA PEYGAMBERİMİZİN SÖZLERİNİ DİNLEMMEK SÜNNET İNİ TAKİP ETMEK EN GÜZELİ. VE DOGRUSU
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek