KOCAELİ'nin Dilovası ilçesinde Kuzey Marmara Otoyolu'nun gişelerine çarpan aracının takla atması sonucu Uzman Onbaşı Erhan Uçar'ın hayatını kaybettiği kaza gişede bulunan güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza 22 Temmuz sabahı Kuzey Marmara otoyolu Demirciler gişelerinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Uzman Onbaşı Erhan Uçar idaresindeki 34 BIM 576 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gişelerin beton bariyerlerine çarparak takla attı. İtfaiye tarafından araç içerisinde sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü Uçar, kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

KAZA ANI KAMERADA

Uzman Onbaşı Erhan Uçar'ın hayatını kaybettiği trafik kazası gişelerde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Uçar'ın aracının hızla gelerek beton bariyere çarptığı ve takla attıktan sonra sürüklendiği sırada alev alarak yanmaya başladığı görülüyor.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Kika 26.07.2020 07:15
    Selamunaleykum Burda sanki kasıtlı geliyor bariyerler intihar gibi görünüyor Yinede en iyisini Allah bilir rabbim af etsin
  • katibb 26.07.2020 04:39
    ya uyumuş yada fenalık gelmiş.. direksiyon hakimiyetini kaybetmemiş olsa da engellere çarpardı..
  • Ercan 26.07.2020 00:05
    direksiyon hakimiyetini kaybetmedi, öldürüldü……………...
  • yunus 26.07.2020 00:02
    Allah rahmet eylesin. belki de kalp krizi geçiriyordur.. belki de gişeyi hızlı bir şekilde kırıp geçmek istemiştir. Ölüm yavaş yavaş da gelebilir ani şekilde de..
  • özkan 25.07.2020 22:33
    allah rahmet eylesin çok kötü kaza.muhtemelen uyumuş.uzun yolda gözün açık olsada uyuyabiliyorsun.dalıp gidiyorsun yani.
Daha fazla yorum görüntüle