Ayasofya-i Kebir Camii 86 yıl sonra ibadete açıldı. 24 Temmuz'da kılınan ilk cuma namazının ardından dünyanın ve ülkenin çeşitli yerlerinden gelen vatandaşlar, camiye adeta akın etti.,

Haber 7 olarak Ayasofya-i Kebir Camii'nde kılınan ilk cuma namazı sonrasında, vatandaşlarla açılışı ve hislerini konuştuk.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • zafer gülten 26.07.2020 19:42
    yalnız artık Yunanistan a çok dikkat etmek lazım....bizden intikam almak için pkk yı destekleyecek,kendine sığınan törör suçlularını kabul ederek vermiyecektir,pkk ya silah ve maddi yardımda yapabilir.
  • ......... 26.07.2020 14:30
    İstanbul!dunyanin elmas gerdanligi,herkesin gözü üzerinde.ecdadim caniyla kaniyla,taşini topragini içindeki mabediyle fethetmiştir,canimizi kanimizi evlaylatimizi veririz,vatanimizi üzerindeki mabetlerimizi asla kimse alamaz,göz koyanlarin gözlerini oyariz
  • Cengiz Han 26.07.2020 13:53
    İslam düşmanları ortaya çıktı. İçinizdeki İslam düşmanlarını kenara not edin.
  • h topcu 26.07.2020 13:01
    İşte bu Türklerin ayak sesleri.
  • bir garip musluman 26.07.2020 12:42
    Ayasofyada ilk cuma davet usulu yapilmasa millet birbirini ezer. Elestirenler acaba heyecan duyup Ayasofyayi gormeye gitmis mi? Cami leri onaran ihya edenler asil muslumanlardir bundan rahatsizlik duyup elestirenler ise konu ne olursa olsun munafiktir. Iclerinde ki zayif imani gizlemeye calistiklari boyle sozleriyle disari siziyor damliyor. Hak gun geldiginde boyle munafiklik yapanlar Allahin siddetli azabini tadacaklar. Bugun hala chp yonetimini iyi parti hdp vb. yapilari destekleyen oy verenler muslumanligini sorgulasin yarin olduklerinde kafirlerle haşredilmesinler.
Daha fazla yorum görüntüle