Radar için uyardığı sürücü tarafından beyzbol sopasıyla dövüldü

İzmit’te Muhsin Ersin (51), yolda radar olduğu konusunda uyarmak için önünde giden aracın sürücüsüne selektör yaptı. Ancak yanlış anlayan sürücü, Muhsin Ersin'i çıkan kavgada beyzbol sopasıyla dövüp, hastanelik etti.

Radar için uyardığı sürücü tarafından beyzbol sopasıyla dövüldü
Radar için uyardığı sürücü tarafından beyzbol sopasıyla dövüldü
GİRİŞ 31.07.2020 15:59 GÜNCELLEME 31.07.2020 15:59
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Olay, saat 11.30 sıralarında Yeşilova Mahallesi Solaklar Sapağı'nda meydana geldi. Otomobil sürücüsü Muhsin Ersin, önünde giden otomobilin sürücüsünü yol üzerinde radar olduğu konusunda uyarmak için selektör yaptı. Biraz ilerideki kırmızı ışıkta duran otomobilin ismi öğrenilemeyen sürücüsü Muhsin Ersin’e “Neden selektör yapıyorsun” diye tepki gösterince tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Otomobilinden beyzbol sopasını alan sürücü, Muhsin Ersin’i dövdü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalede bulunduğu Muhsin Ersin, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. İsmi öğrenilemeyen sürücü gözaltına alındı.

YORUMLAR 33
  • Fırtına 3 yıl önce Şikayet Et
    Sopayla dövülen de,Sopayla dövende suçlu.Sen kuralları çiğneyerek niçin karşıdan geleni uyarıyorsun,nasip de dayak yemekte olunca sonuç hastahane...
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    demek ki sen karşıdan gelenleri uyanıyorsun.. bu adam önünde gideni uyarıyor. Kendini sollayıp önünde gideni.. Sen kendi yaptığını yazmışsın. :))
    Cevapla
  • Suat Darı 3 yıl önce Şikayet Et
    Böylelerin elinden ehliyetini alacaksın bir daha trafik magandasi olmasın
    Cevapla
  • Ahmet genc 3 yıl önce Şikayet Et
    şuraya bakya ne akılsız insanlar var yok ni korna çalıyorsun yok selektürmüs şöyle ibretli bi ceza verseler bakım herkes nasıl saygıyı öğreniyor.
    Cevapla
  • Deli Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    zibidi seni, bir gün kurşunu yersin zopana elini uzattığında
    Cevapla
  • ümit*korku 3 yıl önce Şikayet Et
    "insanlar konuşa konuşa anlaşırmış" diye bir söz vardı eskiden, şimdi vay efendim yan baktın, tip yaptın, göz kırptın selektör yaptın vs. hiç iletişim kurmadan bam bam. insan karşısındakini de kendi gibi görürmüş. Allah sonumuzu hayretsin. artı radar varsa cezayı yesin o kural boşuna mı konuldu radar var diye kimse selektörle veya başka şekilde uyarılmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'